Predstavljamo vam Allison Academy – privatnu, akreditovanu i savremenu srednju školu (od VI do XII razreda) na Floridi 

Predstavljamo vam Allison Academy – privatnu, akreditovanu i savremenu srednju školu (od VI do XII razreda) na Floridi 

Najbolje žurke u Majamiju za Noć veštica 2021.godine
23 stvari koje Amerikanci smatraju normalnim, a ostatak sveta – čudnim
Cene nekretnina u Majamiju prvi put u padu od 2021. godine

Smeštena u prelepom delu Nort Majami Biča na Floridi, Allison Academy predstavlja savremenu školu koja pruža kvalitetne obrazovne programe s akcentom na poštovanju individualnih potreba i ciljeva svakog učenika. U bliskoj saradnji sa roditeljima pomaže učenicima da razviju doživotnu ljubav prema učenju, formiraju lepu sliku o sebi i razviju pozitivan stav, koji će svakom učeniku omogućiti akademski, društveni i emocionalni razvoj.

Misija Allison Academy je da svojim učenicima kroz savremeni pristup učenju, istraživanje, prijateljstvo i zabavu omogući da ostvare akademske i karijerne ciljeve i postanu građani koje će sopstveno znanje, ideje i delanje učiniti uspešnim ljudima i uzorima budućim generacijama. Da Allison Academy zaista uspeva u ostvarivanju svoje misije već dugi niz godina, dokazuje uspeh brojnih generacija učenika ove škole.

 

Inspirativno i moderno obrazovanje uz najnovije tehnološke standarde i koncepte digitalnog obrazovanja


Kao deo LINK edu alijanse, koja više od 20 godina uspešno implementira visoke svetske standarde obrazovanja, Allison Academy koristi savremen i praktičan pristup učenju i predavanju. Ovaj jedinstven pristup omogućava učenicima da steknu znanje kroz potpunu posvećenost predmetima, a tome doprinose razredi koji su koncipirani tako da imaju manje grupe učenika kako bi nastavnici mogli da im se posvete i provedu dragoceno vreme sa svakim od njih, čime se stvara stimulativno i zdravo okruženje za razvoj.

Digitalna znanja i veštine iz oblasti IT-ja, neophodne za uspešno funkcionisanje u 21. veku, studenti razvijaju u moderno opremljenim informatičkim laboratorijama. Susreću se sa modernom tehnologijom (npr. robotima) i ovladavaju njome, razvijaju informatičku pismenost, učestvuju u digitalnim projektima, programiraju itd.

Učestvovanje u različitim aktivnostima u učionici i van nje (npr. učestvovanje u zanimljivim radionicama), razvoj talenata u posebno osmišljenim klubovima, pokazivanje humanosti u brojnim dobrotvornim akcijama, saradnja sa međunarodnim školama, kao i internacionalna i lokalna putovanja, samo su neki od razloga zašto je Allison Academy idealna opcija za školovanje! 

Mesto gde snovi postaju stvarnost 

Škola budućnosti predstavlja mesto gde mašta učenika zaista postaje stvarnost. Kako? Zahvaljujući unikatnom pristupu školovanju, Allison Academy omogućava da svi učenici pokazuju i razvijaju svoje talente tokom školovanja kako bi ostvarili svoje akademske i karijerne ciljeve, na osnovu čega su formirani specifični klubovi u koje se učenici mogu učlaniti.

Pevač, gitarista, umetnik, stručnjak za robotiku i košarkaš samo su neka od zanimanja o kojima deca maštaju, a takvi snovi postaju java upravo na Allison Academy! Direktno učestvovanje u stvaranju i razvijanju moderne tehnologije deci je omogućeno u klubu robotike. Za sve buduće muzičke zvezde idealna opcija za početak karijere su klubovi poput benda ili hora, dok je za sve one koji maštaju o glumi ili pisanju najbolja pozornica za početak definitivno dramski klub. Budući sportisti već mogu početi sa nizanjem uspeha i medalja u popularnom košarkaškom ili odbojkaškom klubu, dok svi umetnici svoj talenat mogu negovati i razvijati u kreativnom umetničkom klubu.

Osim po nespornim talentima i znanju, učenici Allison Academy su prepoznatljivi i po marljivoj akademskoj pripremi, što dokazuju sjajni rezultati na fakultetima širom zemlje, ali i izvan nje. Budući da profesori Allison Academy prepoznaju interesovanja, talente i potencijal učenika, oni su tu da pomognu učenicima i njihovim roditeljima da naprave plan za budućnost i donesu najbolju odluku kada je reč o nastavku školovanja na fakultetima. Zahvaljujući obilju resursa, poput individualnih konsultacija, poseta predstavnika najpoznatijih fakulteta, programa pripreme za prijemne ispite, standardizovanog testiranja (SAT ili ACT), pomaganja pri pisanju prijava, izjava, eseja i još mnogo toga, oni pomažu da se ciljevi učenika ostvare.

Osigurajte svom detetu svetlu budućnost 

Sada je pravo vreme da i vi postanete deo Allison Academy porodice i iskoristite jedinstvenu priliku da upišete svoje dete u Allison Academy za predstojeću školsku 2023/24. godinu po specijalnim, sniženim cenama školarine i mogućnosti plaćanja na rate.

Navedeni popusti i pogodnosti su dostupni samo do 28. februara – zato požurite, posetite sajt www.allisonacademy.com ili pozovite na broj 305/940-39-22 i iskoristite posebnu priliku da osigurate svetlu i uspešnu budućnost svom detetu! 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0