Preko 14.000 novih radnih mesta: 51 kompanija će se preseliti u Miami-Dade

Preko 14.000 novih radnih mesta: 51 kompanija će se preseliti u Miami-Dade

Predstavnički dom usvojio paket pomoći koji uključuje novi stimulativni ček od 1200$
Florida: Ukoliko ste korisnik Verizona i vama sleduje novčana nadoknada
20 najboljih mesta u Americi koje treba da posetite tokom maja

Organizacija za ekonomski razvoj okruga Miami-Dade, saopštila je krajem nedelje da je dobila obećanja od 51 kompanije da će se preseliti ili proširiti u regionu.

Očekuje se da će ova obećanja stvoriti 14.818 novih radnih mesta i doprineti godišnjim prihodima od 54,2 miliona dolara ekonomiji okruga, prema podacima koje je objavio Savet. Takođe se očekuje rast BRP-a okruga Miami-Dade za 1,5 milijardi dolara svake godine.

“Naše partnerstvo sa Savetom Beacon je ključno za stvaranje radnih mesta i privlačenje novih poslovnih investicija u okrug Miami-Dade, pri čemu nova radna mesta rezultiraju značajnim unosom od gotovo 840 miliona dolara u našu ekonomiju, utičući na preko 5.000 stanovnika i njihovih porodica”, rekla je gradonačelnica okruga Miami-Dade, Daniella Levine Cava.

Četrdeset sedam posto kompanija koja su dala obećanja proširuje se u područjima koja su od strane okruga označena kao prioritetne zone za razvoj. Takođe, međunarodni poslovi čine deo preseljenja, sa polovinom projekata proširenja koji potiču iz inostranstva, posebno iz Španije, Čilea i Izraela.

thecapitolist.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0