Premijera filma “Dara iz Jasenovca” u Majamiju 5. februara! (Link za kupovinu karata)

Premijera filma “Dara iz Jasenovca” u Majamiju 5. februara! (Link za kupovinu karata)

Art Basel 2022 slavi svoj 20. rođendan u Majamiju sa rekordnim brojem izložbi
Kada ove godine pada Crni petak?
Koncert Željka Samardžića u Majamiju

Film Predraga Antonijevića, Dara iz Jasenovca, srpski kandidat za Oskara, biće prikazan u bioskopima širom Amerike počevši od 5. februara. Film će biti prikazan i na Floridi na tri različite lokacije,  Aventura, Boca Raton i Davie. Za one koji žive u Majamiju film mogu pogledati 5. februara u bioskopu AMC Aventura 24, 19501 Biscayne Blvd #3001 AVENTURA, sa početkom od 4:10 p.m. i 6:30 p.m. Vaše karte za projekciju u Aventuri možete rezervisati na sledećem linku. Za projekcije filma u Boci Raton i Davie-ju karte možete pronaći putem sledećeg linka. Zbog pandemije koronavirusa kapacitet bioskopa je ograničen na 40% kapaciteta uz obavezno nošenje maske tokom projekcije filma.

Sniman na osnovu autentičnih svedočanstava preživelih logoraša, Dara iz Jasenovca je prvi igrani film o najvećem ustaškom logoru u Drugom svetskom ratu, a osvrće se na period 1942. godine kada, posle velike ustaško-nemačke ofanzive na Kozari, lokalno stanovništvo masovno završava u koncentracionim logorima.

Vodeće uloge u filmu igraju glumci iz Republike Srpske Anja Stanić Ilić, Zlatan Vidović, Nikolina Friganović, Sandra Ljubojević, Željko Erkić i Goran Jokić, dok su glumačku ekipu iz Srbije činili Marko Janketić, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Bojan Žirović, Jovo Maksić, Radoslav Rale Milenković, Vuk Kostić, Tatjana Kecman, Petar Zekavica, Jelena Grujčić, Bogdan Bogdanović i mnogi drugi.

Pogledaje trailer filma Dara iz Jasenovca.

COMMENTS

WORDPRESS: 0