Premijera filma EKIPA u Majamiju 18. Novembra!

Premijera filma EKIPA u Majamiju 18. Novembra!

2023: Najbolja mesta za uživanje u novogodišnjem vatrometu
2nd Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi
Beogradski Sindikat u Majamiju 10. oktobra

Miami Glasnik vas poziva na premijeru krimi komedije #EKIPA 18. Novembra u bioskopu O Cinema, 1130 Washington Ave, Miami Beach, FL 33139. (Old City Hall).Vaše karte možete kupiti na sledećem linku.

Rade Ćosić, Ljubomir Bandović, Dragan Gagi Jovanović, Andrija Milošević, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Miloš Timotijević  pojavljuju se zajedno na platnu uz fudbalske legende Sašu Ilića, Dragana Ćirića, Đorđa Pantić, Ivana Tomića, Pericu Ognjenovića i mnoge druge.
EKIPU čine još i reper Đus, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović, Anđela Jovanović.

Svi oni predstaviće ti jednu sjajnu komičnu priču o fudbalskom (i mafijaškom) svetu! 🙂 Posebna zanimljivost u vezi sa filmom je da su određene scene snimane na pravom, večitom derbiju!

Ova utakmica između Zvezde i Partizana povešće te u priču o Zdravku, fudbaleru koji se nađe u problemu između beskrupuloznih menadžera i pomalo nasilnih lovatora. Sreća je da pored sebe ima brata od tetke i drugara iz detinjstva koji ga prate u celoj ovoj “avanturi”, a posebnu čar dodaće slučajni susret sa Italijankom, ženom svačijeg života.

Soundtrack za film komponovao je Novak Ašković, a na zvaničnoj pesmi filma “10 sekundi” sa njim je radio Sky Wikluh (Đorđe Miljenović).

Fim je do sada videlo više od 50000 ljudi širom sveta. Vidimo se na premijeri filma EKIPA!

Karte za premijeru po ceni od 25$ možete kupiti na sledećem linku. Zbog kapaciteta bioskopa broj mesta je ograničen. Zato požurite i rezervišite vašu kartu još danas.

COMMENTS

WORDPRESS: 0