Premijera filma Munje Opet u Majamiju 20. juna.

Premijera filma Munje Opet u Majamiju 20. juna.

Miami Spice 2022: Lista restorana koji učestvuju
Promocija romana Andrije Terzić 22.oktobra u Rakija Lounge-u!
Proslava dana Svetog Save u Srpskoj Crkvi u Majamiju

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na specijalnu projekciju filma “Munje Opet” u Majamiju koja će se održati 20. juna u bioskopu O Cinema na Miami Beach-u. Ovaj dugoočekivani nastavak avantura naših omiljenih junaka donosi vam novu dozu humora, akcije i nezaboravnih trenutaka.

Očekuje vas neverovatna priča, odlična glumačka ekipa i nezaboravna muzika koja će vas podići sa sedišta. Zbog velikog interesovanja biće organizovane 2 projekcije filma, u 7PM i 9 PM. Film ima engleske titlove tako da možete povesti i svoje prijatelje koji ne govore srpski jezik!

Rezervišite svoje mesto već danas i budite deo ovog nezaboravnog filmskog iskustva. Ulaznice se mogu kupiti isključivo online putem našeg sajta miamiglasnik.com

Vidimo se 20. juna u bioskopu O Cinema! Ne propustite ovu sjajnu avanturu!

Lokacija: O Cinema, 1130 Washington Ave, Miami Beach, FL 33139
Početak: 20. jun. 7PM/9 PM

MUNJE OPET

ULOGE: SERGEJ TRIFUNOVIĆ, BORIS MILIVOJEVIĆ, NIKOLA ĐURIČKO, MAJA MANDŽUKA, JELISAVETA ‘SEKA’ SABLIĆ

REŽIJA: RADIVOJE ANDRIĆ

SCENARIO: SRDJA ANDJELIĆ

TRAJANJE FILMA: 95 MIN


PROŠLO JE 20 GODINA A POP (SEGEJ TRIFUNOVIĆ) JOŠ UVEK MAŠTA O MUZIČKOM USPEHU, IAKO TEZGARI SVIRAJUĆI OBRADE OSAMDESETIH. NJEGOV DRUG MARE (BORIS MILIVOJEVIĆ) JE PRAKTIČNIJI, ZARAĐUJE ZA ŽIVOT TAKO ŠTO NOĆU, OD KLUBA DO KLUBA, RAZVOZI NARGILE ZA TINEJDŽERE. SVE JE ISTO U ŽIVOTIMA NJIH DVOJICE: NEMAJU DEVOJKE I DOŽIVLJAJE, ALI ZATO IMAJU STOMAKE.

COMMENTS

WORDPRESS: 0