Premijera filma Težina Lanaca 3 na YouTubu danas u podne!

Premijera filma Težina Lanaca 3 na YouTubu danas u podne!

10 Najboljih poslova u Americi koje možete raditi od kuće
5 važnih promena u imigracionom zakonu za 2020.godinu!
Amerika danas slavi praznik rada – Labor Day!

U jeku pandemije koronavirusa srpski režiser Boris Malagurski odlučio je da svoj poslednji film TEŽINA LANACA 3 objavi na svom youtube kanalu. Premijera filma je zakazana za 17h po srpskom vremenu, u podne po našem vremenu. 

Ukoliko niste imali priliku da pogledate svetsku premijeru ovog filma u Majamiju krajem prošle godine ne propustite svoju šansu ovog puta!

Premijeru filma Težina Lanaca 3 možete pogledati na ovom linku.

Boris Malagurski je srpsko-kanadski filmski producent, režiser, pisac, politički komentator, televizijski voditelj i aktivista, poznat po serijalu dokumentarnih filmova pod naslovom „Težina lanaca“. Rođen je 11. avgusta 1988. godine u Subotici. Školovao se u Kanadi, a trenutno živi u Beogradu. Do sada je objavio sedam dokumentarnih filmova, te uređivao i vodio televizijske emisije „Revolucija“ i „Globalno“. Od 2017. godine objavljuje video komentare o aktuelnim dešavanjima u regionu i inostranstvu na sajtu agencije Sputnjik. Malagurski je vlasnik produkcijske kuće „Malagurski Cinema“. Beogradski dnevni list „Politika“ je 2010. godine Borisa Malagurskog nazvao „srpskim Majklom Murom“ (Michael Moore) jer je priznao da je koristio post-produkcijske tehnike slavnog američkog režisera. Ovaj „nadimak“ kasnije su preuzeli mnogi mediji u Srbiji i inostranstvu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0