Pripremite se za rasprodaju – Amazon Prime Day

Pripremite se za rasprodaju – Amazon Prime Day

Koncert Crvene Jabuke u Majamiju
FK Crvenka Miami – Nova sezona počinje u nedelju!
Swizzle Rum Bar and Drinkery izabran za najbolji bar u Majamiju po izboru prestižnog Miami New Times-a

Ukoliko volite online kupovinu ovaj dogadjaj ne smete da propustite. Najveca online rasprodaja, cuveni Amazon Prime Day, pocinje 15. jula i trajace 48 sati. Iz Amazona najavljuju da ce ovo biti najveca rasprodaja u istoriji kompanije. Neke rane ponude Amazon Prime Day-a smo vec imali prilike da vidimo, pocevsi od 4K TV-a, koji ima HDR, i integrisane Fire TV i Amazon Alexu.

Korisnici Amazon Prime-a su tokom proslgodisnje rasporodaje sirom sveta kupili vise od 100 miliona proizvoda. Najtrazeniji proizvodi proslogodisnjeg Prime Day-a bili su kucni aparati, elektronika i Amazon uredjaji. Titulu najprodavanijih proizvoda poneli su 6-Kt Instant Pot, Fire TV Stick, Echo Dot, 23andMe DNA test i LifeStraw filter za vodu.

Prime Day je prvi put lansiran pre cetiri godine i izrastao je u najvecu online rasprodaju u istoriji. U protekloj godini prodaja je cak nadmasila i “Cyber Monday” i “Black Friday” sa 89 miliona posetilaca koji su nesto kupili sa sajta i sa preko 100 miliona prodatih proizvoda. Generalno, to je bila najveca prodaja u istoriji Amazona, a Amazon Prime Day 2019 ce biti jos veci.

Prosle godine Prime Day je prosirio prodaju sa uredjaja i elektronike na namirnice u lancu Whole Foods Marketa koji kompanija takodje poseduje. Ustede su ukljucivale snizenje cena na popularne prehrambene artikle i popuste za korisnike koji prvi put koriste uslugu dostave namirnica Prime Now. Amazon je takodje pripremio 10 dolara u Amazon kreditima za clanove koji su potrosili 10$ u Whole Foodsu toku Prime Day-a.

COMMENTS

WORDPRESS: 0