Pripremite se za rasprodaju – Amazon Prime Day

Pripremite se za rasprodaju – Amazon Prime Day

Najveći kruzer na svetu počeo da prihvata rane rezervacije
Ne propustite: The 2022 Miami International Boat Show
Gde za doček Nove godine?

Ukoliko volite online kupovinu ovaj dogadjaj ne smete da propustite. Najveca online rasprodaja, cuveni Amazon Prime Day, pocinje 15. jula i trajace 48 sati. Iz Amazona najavljuju da ce ovo biti najveca rasprodaja u istoriji kompanije. Neke rane ponude Amazon Prime Day-a smo vec imali prilike da vidimo, pocevsi od 4K TV-a, koji ima HDR, i integrisane Fire TV i Amazon Alexu.

Korisnici Amazon Prime-a su tokom proslgodisnje rasporodaje sirom sveta kupili vise od 100 miliona proizvoda. Najtrazeniji proizvodi proslogodisnjeg Prime Day-a bili su kucni aparati, elektronika i Amazon uredjaji. Titulu najprodavanijih proizvoda poneli su 6-Kt Instant Pot, Fire TV Stick, Echo Dot, 23andMe DNA test i LifeStraw filter za vodu.

Prime Day je prvi put lansiran pre cetiri godine i izrastao je u najvecu online rasprodaju u istoriji. U protekloj godini prodaja je cak nadmasila i “Cyber Monday” i “Black Friday” sa 89 miliona posetilaca koji su nesto kupili sa sajta i sa preko 100 miliona prodatih proizvoda. Generalno, to je bila najveca prodaja u istoriji Amazona, a Amazon Prime Day 2019 ce biti jos veci.

Prosle godine Prime Day je prosirio prodaju sa uredjaja i elektronike na namirnice u lancu Whole Foods Marketa koji kompanija takodje poseduje. Ustede su ukljucivale snizenje cena na popularne prehrambene artikle i popuste za korisnike koji prvi put koriste uslugu dostave namirnica Prime Now. Amazon je takodje pripremio 10 dolara u Amazon kreditima za clanove koji su potrosili 10$ u Whole Foodsu toku Prime Day-a.

COMMENTS

WORDPRESS: 0