Proizvod iz Srbije osvaja Ameriku. Više od 3500 Starbucks objekata opremljeno nameštajem iz Srbije

Proizvod iz Srbije osvaja Ameriku. Više od 3500 Starbucks objekata opremljeno nameštajem iz Srbije

Aerodrom u Majamiju proglašen za drugi najbolji u Americi
X, nekada poznat kao Twitter, sada će prikupljati vaše biometrijske podatke i istoriju zaposlenja
Luminosa: A Festival of Light

Kompanija Dash Firniture je sinonim za “juvelire za ručno proizveden  luskuzni nameštaj od italijanskog metala sa nanosom vrhuskih belgijskih boja”. Njihovi majstori su ovladali tehnikama ručne proizvodnje i obrade metalnih konstrukcija. Finalni rad je na istom nivou modela Caligarisa i Scavolinija. Više o proizvedenim modelima možete naći i na sajtu dashfurniture.rs.

Fabrika se od prvog dana posvetila jednom užem segmentu proizvodnje nameštaja, luskuznog, koji zahteva majstorske veštine, ručni rad. To je posao na duže staze koja sada omogućuje konkuretnost u odnosu na kineske proizvođače. Tokom pandemije ovaj model rada i razvoja pokazao se kao ispravan put i pružio otpornost poslovanja na velike eksterne promene. Laka usvajanja novih asortimana, modela, brza reakcija, poštovanje rokova i flakisbilnost su bili putokaz sve vreme poslovanja.

Njihovo znanje, iskustvo i kapaciteti omogućavaju da svako u bilo kom delu sveta može da naruči jednistven luksuzni nameštaj od metala.  Za svaku ideju ili posao naših partnera naši dizajnerski tim za nameštaj i konstrukcije finalizuje najzahtevnije ideje nameštaja.

U toku je projekat ekspanizije Dash Furniture na tržište USA i kompanija ima nameru da se udruži sa različitim partnerima: maloprodavci, veleprodavci, agencija za neketnine, agenti za nekretnine, arhitektonski biroi, proizvođači nemeštaja. Cene su veoma konkuretme, kvalitet visok.

Kompanije Dash je prošle godine pobedila na tenderu koji je organizovao čuveni lanac kafea Starbucks. Sada više od 3500 objekata najpoznatijeg lanca kafea na svetu krase proizvodi napravljeni u Srbiji.

U svetu se postoji malo ovakvih fabrika koje proizvode samo kvalitetan nameštaj od metala.

Pišite Dashu. Možda možete da pomognete ili zajedno napravite dobar posao, a na taj način i da Dash Furniture bude prisutniji na tržištu USA, sales@dashfurniture.rs.

Dash Furniture. Juveliri za metal.

COMMENTS

WORDPRESS: 0