Projekat preuređenja Majamija: Nova Tri-Rail stanica, velike prodavnice i 5.000 stanova

Projekat preuređenja Majamija: Nova Tri-Rail stanica, velike prodavnice i 5.000 stanova

Želite da postanete dispečer u trucking industriji? Evo kako do posla
Miami Beach uskoro dobija novi, moderni park na Alton Road-u
FK Crvenka Miami – Remi u derbiju četvrtog kola

Gigantski projekat preuređenja grada, dramatično bi promenio 1,5 kilometar dugu površinu kvartova Little River i Little Haiti u Majamiju, donoseći velike prodavnice, novu stanicu Tri-Rail-a i gotovo 5.000 stanova.

Ovi stanovi bili bi pristupačni za srednju klasu i radnu snagu na području koje je ima ogromnu potrebu za novim stambenim prostorom i radnim mestima.

Za razliku od većeg dela preuređenja koje se trenutno odvija u Majamiju, koje je usmereno na visokoobrazovane ljude i luksuzne apartmane, plan koji predvodi Swerdlow Group, usmeren je isključivo na srednju klasu stanovništva kojoj je sve teže da priušte život u centru grada.

Swerdlow je podneo plan okrugu Miami-Dade kao odgovor na zahtev za ponude za ponovnu izgradnju i proširenje četiri stambena projekta u kvartu. Međutim, plan ovog iskusnog investitora značajno premašuje to, obuhvatajući impresivnih 65 hektara privatnog i javnog zemljišta ukupno. Projekat vredan 2,6 milijardi dolara, koji zahteva odobrenje okruga, bio bi uglavnom privatno finansiran i bilo bi potrebno 10 godina da se završi.

Miamiherald

COMMENTS

WORDPRESS: 0