Prvi snežni park na Floridi otvara se ove jeseni!

Prvi snežni park na Floridi otvara se ove jeseni!

Premijera filma Munje Opet u Majamiju 20. juna.
Fondacija Divac, Vlade Divac, Kris Veber i Nick Vujičić na konferenciji o problemu polarizacije društva
Posetite Deering Estate za 1 dolar – Samo u julu!

Do sada je svaki odmor na Floridi podrazumevao plaže, bazene ili zabavne parkove. Međutim, ove godine Florida nudi nešto sasvim novo što će biti razlog više da turisti ponovo posete Sunčanu državu: sneg. Ove jeseni posetioci će biti oduševljeni mogućnostima spuštanja niz snežna brda, sankanjem, pravljenjem Sneška Belića i mnogim drugim aktivnostima koje će ih očekivati u Snowcat Ridge Alpine snežnom parku u Dade City-ju.

Otvaranje Snowcat Ridge parka je zakazano za novembar ove godine i obuhvataće 18 metara visoku i 120 metara dugačku stazu za spuštanje. Ovaj park će biti prvi svoje vrste na Floridi i upotpunjen sa snežnom kupolom i Alpskim selom.
Magična vožnja do vrha brda gde se zatim posetioci mogu spustiti snežnom stazom sami u vozilu koje takođe može biti za dvoje i šestoro. Ono što je posebno zanimljivo jeste da će posetioci moći da se spuštaju tokom dana ali i tokom noći kada će ih dočekati spuštanje padinom dok posmatraju prelepi zalazak sunca i noćne obrise neba.

Ako planirate da posetite park tokom noći, ne propustite fantastična svetla koja se puštaju noću kako bi ulepšalo vaše spušanje padinom. Za posmatrače van staza, tu su paviljoni iz kojih možete posmatrati ovaj light show daleko od gužve.
Ako biste, pak, radije pravili Sneška i uživali u pravim dečijim igrarijama, ovaj park ima skoro 9000 kvadratnih metara snega samo za ljubitelje ovih dečijih avantura! Možete se igrati u pravom snegu, i čak provoditi vreme na dečijim stazicama za spuštanje! Ako ste, na kraju dana, za šolju tople čokolade, posetite radnje i restorane u Alpine selu, bićete oduševljeni nivoom usluge i gostoprimljivošću!


Lokacija ovog prelepog parka će se nalaziti na 27839 Saint Joe Rd u Dade City-ju, odmah pored TreeHoppers Aerial Adventure Parka. Novi park udaljen je oko 260 milja od Majamija.

Za više informacija možete posetiti i sajt.

COMMENTS

WORDPRESS: 0