Publix uvodi samouslužne kioske za obnovu registracije vozila

Publix uvodi samouslužne kioske za obnovu registracije vozila

„Fajzerova“ vakcina odobrena za decu od pet do 11 godina u Americi
Vlasnik Amazona otvara besplatnu akademiju za decu iz siromašnih porodica
Air Serbia otkazuje letove zbog „velikog broja nepovoljnih faktora“. Otkazan svaki sedmi let

Samouslužni kiosci za obnavljanje registracije vašeg vozila otvaraju se u Publix prodavnicama širom Floride. Odeljenje za bezbednost na putevima i motorna vozila Floride (DMV) saopštilo je da se 28 od 42 samouslužna kioska u državi nalaze u supermarketima Publix, četiri u okrugu Palm Beach

Jedan od najnovijih kioska otvoren je prošle nedelje u Publix-u u Altamonte Springsu u okrugu Seminole. Iako još uvek nema dostupnih kioska Florida MV Express u Publix prodavnicama u Miami-Dejdu, Browardu ili Monrou, trebalo bi ih uskoro očekivati. Kiosci su za ljude koji žele da obnove registraciju vozila i dobiju svoju novu nalepnicu sa registarskim tablicama, a da ne moraju da čekaju u redu kod Tag Agencija ili privatnih kancelarija ili da čekaju da stigne poštom.

Međutim, postoje određena ograničenja o tome ko može da koristi kiosk i koja vrsta registracije vozila ispunjava uslove.

Prvo, potrebno je da unesete PIN o obnovi registracije ili broj registarske tablice i datum rođenja primarnog registrovanog vlasnika vozila. Zatim pratite uputstva da pristupite svom nalogu, platite kreditnom ili debitnom karticom (neki kiosci mogu da prihvataju i gotovinu) i sačekajte da se vaša nova registarska kartica ili nalepnica sa registarskim tablicama odštampa sa računom. Iako bi nekim ljudima možda bilo zgodnije da koriste kiosk ako su već u Publix-u, imajte na umu da osim plaćanja naknade za obnovu — i naknade za kašnjenje ako ste propustili rok — postoji i naknada za uslugu od 3,95 dolara za korišćenje. Publix kiosk ima naknadu za obradu od 2,3%, prema veb stranici Florida MV Express.

KOJU VRSTE OBNOVE MOGU DA URADIM NA PUBLIX KIOSCIMA?

Možete da obnovite registraciju vozila na kiosku 90 dana pre roka za obnovu i do osam meseci nakon isteka registracije sve dok vam ne trebaju nova registarska tablica, sertifikat o osiguranju sa Floride ili porez na upotrebu teških vozila IRS-a „2290 .” Takođe ne možete imati nikakve suspenzije na vašem osiguranju ili vozačkoj dozvoli, niti bilo kakve neplaćene račune za putarinu. Ako treba da dostavite dokaz o osiguranju automobila ili promenite svoju poštansku adresu, onda kiosk nije za vas. Kiosk takođe ne može da obnovi oznake za samovozeće automobile, čamce, državna vozila, registracije IRP-a, mobilne kućice, registarske tablice Nacionalne garde, personalizovane tablice ili dozvole za parkiranje ili plakate. Takođe, kiosk može da radi samo obnove, bar za sada. Ako vam je potrebna zamena nalepnice ili morate da promenite adresu na vašoj registraciji, morate posetiti kancelarije Tag Agencija.

Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0