Rakija Grill – Autentična balkanska kuhinja od sada u srcu Majamija!

Rakija Grill – Autentična balkanska kuhinja od sada u srcu Majamija!

Disney World u Orlandu nudi velike popuste za stanovnike Floride
Opera Ane Sokolovic “Svadba” u Baltimoru 16,17. i 18. februara
Balkan Party at Maxine’s, 10. jul – DJ Voicelove

Naša prica započela je kada je par entuzijasta i sanjara, sa jasnom idejom, odlučio da svoju viziju i veliku želju sprovede u delo. Prvi kontakt sa raznovrsnom američkom kulturom i mešavinom kulinarskih tradicija iz različitih zemalja i kontinenata, motivisao nas je da našu, do tada nepoznatu srpsku i balkansku kuhinju i gostoprimstvo, predstavimo Majamiju i Floridi u najboljem svetlu. Pored porodičnih recepata koji su se u našoj porodici prenosili sa generacije na generaciju, imali smo i  čuvenu Rakiju. Ovo autentično balkansko piće, prepoznatljivog mirisa i ukusa, zahvaljući Rakija Grlill-u postalo je popularno i među lokalnim stanovništvom u Majamiju.

Otvaranje Rakija Lounge-a na Miami Beach-u bio je samo početak naseg puta. Nakon što je nas prvi restoran, Rakija Lounge, postao nadaleko poznat po kvalitetnoj hrani i gostoprimstvu rešili smo da i ostalim stanovnicima Majamija pružimo mogućnost i zadovoljstvo da uživaju u autentičnim ukusima tradicionalne srpske i balkanske kuhinje. Naš novi restoran, Rakija Grill,  lociran je u samom srcu Majamija, na samo par minuta hoda od popularnog Bayside-a i poslovnog distrikta Brickell.  Ukoliko radite na kruzeru, uželeli ste se domace kuhinje a imate samo par časova u Majamiju, naš restoran se nalazi svega par minuta od velelepne Luke Majami. Želimo da i na novoj lokaciji nastavimo sa pružanjem autentičnog balkanskog gostoprimstva, humora,tradicije i hrane, upravo ovde, u srcu Majamija. Rakija Grill nudi autentičan gastronomski doživljaj u prijatnom ambijentu uz tradicionalno dobru uslugu, sa velikim izborom jela i jos većim izborom različith vrsta najkvalitetnije Rakije.

Poseta Rakija Grillu je putovanje koje uključuje sva vaša cula. To je savršen način da istražite naše jedinstvene recepte jela sa roštilja, kao što su mediteranska pljeskavica i ćevapi. Međutim, doživljaj srpskog roštilja ne bi bio potpun bez seckanog luka, kajmaka i neizbežnog ajvara. Rakija Grill nudi doručak koji će zadovoljiti svačiji ukus i popraviti vaše raspolozenje do kraja još jednog radnog dana. Ako ste ljubitelj ugodne atmosfere, odlične usluge i ukusne hrane direktno sa roštilja, u našem novom restoranu u centru Majamija osećaćete se kao kod kuće.

COMMENTS

WORDPRESS: 0