Ralph Lauren otvorio svoj prvi kafić u Majamiju

Ralph Lauren otvorio svoj prvi kafić u Majamiju

Evo zašto vaša poreska prijava može biti pod revizijom od strane IRS-a
Od srede počinju prijave za lutriju za Zelenu Kartu 2022. Evo kako da aplicirate
USCIS ažurirao nove smernice za žrtve porodičnog nasilja (VAWA)

Ralph’s, lanac luksuznih kafića modnog brenda Ralph Lauren, otvorio je svoju prvu lokaciju na Floridi u Majamiju, u tržnom centru Aventura Mall.

Sa lokacijama širom sveta, uključujući Njujork, London, Tokio, Čikago, Ralph’s Coffee je prikupio preko 675 miliona pregleda na platrformi dok korisnici stoje u redu da snime video snimke elegantnog enterijera i pijuckaju Ralph’s Espresso Tonik, njihovu prepoznatljivu ledenu kafu napravljenu od tri šolje espresa, tonik vode i kriške pomorandže.

Ralph's Coffee

Za razliku od nekih drugih Ralph’s Coffee kafića smeštenih na kultnim, vodećim RL lokacijama, tržni centar Aventura Mall je malo manje ekstravagantan, ali svakako dovoljno prepoznatljiv. Smešten odmah ispred prodavnice Ralph Lauren na donjem nivou tržnog centra, očekujte udoban, bezvremenski dizajn sa podovima od crnog i belog mermera i klupama za sedenje – a sve je ukrašeno kultnom nijanskom lovačke zelene boje. I da, tu je i džinovksi krzneni Polo medved.

Prodavnica sa temom Americane (Americana) služi Ralph-ovu specijalnu mešavinu organske USDA kafe, espreso i čajeve, zajedno sa specijalnim pićima i izborom slatkih poslastica kao što su mafini i čokoladni kolačići. Zrna iz Centralne i Južne Amerike se peku i pakuju u Sjedinjenim Državama od strane La Colombe (La Colomba), a kafa bez kofeina se pravi korišćenjem potpuno prirodnog švajcarskog procesa All-natural.

Izvor: Timeout.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0