Razmišljate o kupovini kuće? Evo zašto je novembar pravo vreme za kupovinu nekretnine

Razmišljate o kupovini kuće? Evo zašto je novembar pravo vreme za kupovinu nekretnine

Advance Parole – Kada i na koji način možete da aplicirate za ovaj putni dokument
Najbolja mesta za proslavu Nove godine u Majamiju – pogledajte predloge za najluđu noć dočeka 2022.godine
U Americi drastično raste potražnja za električnim automobilima zbog visoke cena goriva

Kada kupujete kuću, želite da kupite u vreme kada možete dobiti vaš novi dom po najboljoj ceni. I to vreme je upravo sada — u novembru mesecu.

Prema nedavnoj analizi kompanije ATTOM Data Solutions (koja je analizirala 33 miliona kuća prodatih u proteklih osam godina), ako planirate kupovinu kuće, novembar je najbolje godišnje doba za postizanje dogovora. Iako ćete i dalje plaćati premiju iznad tržišne vrednosti, ta premija je daleko manja od one koju biste platili u prvim mesecima kupovine nekretnine u prolećnom periodu – 2,9 odsto u oktobru u poređenju sa neverovatnih 11,5 odsto u maju.

Dakle, šta to znači za vas? Kupovinom kuće u novembru, mogli biste da platite 8,6 odsto manje premije za svoju nekretninu nego da ste kupili istu kuću u maju — tako da ako ste razmišljali o kupovini kuće, sada je vreme da napravite potez.

Ukoliko planirate selidbu ili kupovinu nove nekretine veoma je bitno da imate tim profesionalaca koji će da vas edukuju tokom procesa i da vas zastupaju u najboljem mogućem vidu. Kada birate sa kojim ćete agentom da radite, bitno je da ih pitate za iskustvo, koje zvanja imaju (designations) i koliko su ljudi pomogli u poslednjih 12 meseci.

LX Realty nudi veliki izbor nekretnina na različitim lokacijama uz dugogodišnje poznavanje prilika na Floridi. Predstavljamo vam trenutno najbolje ponude za kupovinu i iznajmljivanje nekretnina u Majamiju!

Lokacija: Fort Lauderdale
Cena: $389,900
4 Bed/2 Bath

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokacija: Hollywood
Cena: $390,000
3 Bed/3 Bath
Stan za izdavanje:
Lokacija: Miami Beach
Cena: $2,889
1 Bed/1 Bath

COMMENTS

WORDPRESS: 0