Razmišljate o odmoru u toplim krajevima Amerike tokom decembra? Evo nekoliko predloga

Razmišljate o odmoru u toplim krajevima Amerike tokom decembra? Evo nekoliko predloga

20 najboljih mesta u Sjedinjenim Državama koje trebate posetiti u aprilu
Promotivna akcija Er Srbije u septembru. Do Njujorka za 389 evra po smeru
Ovo su 30 destinacija na koje će Spirit Airlines leteti iz Majamija počevši od 6. oktobra

Niste veliki ljubitelj hladnog vremena tokom zimskih meseci? pošto se praznici uskoro približavaju, šta mislite o toplom zimskom odmoru? Odložite svoje debele i teške kapute, spakujte kofere i idite na odmor negde gde je toplo. Evo nekih od najboljih toplih mesta za odmor u Sjedinjenim Državama u toku decembarskih dana:

#1 Savannah, Georgia

Svake godine, šarmantni grad Savannah se pretvara u južnu zemlju čuda sa ukrašenim kolicima, paradama čamaca i malim gradovima od medenjaka. Sa toplom i prijatnom temperaturom od oko 17 stepeni u decembru, Savannah je među najboljim zimskim destinacijama u državi. Možete ići na opuštajuću vožnju kočijama po kaldrmisanim ulicama ili krstarenje obalom reke. Samo šetnja kroz njegove elegantne bašte će učiniti vaš dan spektakularnim. Plaža na ostrvu Tybee je takođe lako dostupna i savršeno je mesto za uočavanje delfina.

#2 Beacufort, South Carolina

Grad sa velikim srcem, Beacufort se nalazi u Centru Low country i savršen je za topli zimski odmor. Beacufort nije samo blizu Savannah-e i Charleston-a, već je i samo nekoliko minuta vožnje udaljen od plaža ostrva Hilton Head. Nalazi se na tako odličnoj lokaciji da možete ne samo da posetite veće gradove u blizini, već i da bude deo božićnih proslava u amlim gradovima na jugu. Uživajte u toplom vremenu sa prosečnom temperaturom od 15 stepeni u mesecu decembru.

#3 New Orleans, Louisiana

Ne postoji apsolutno ništa poput božićnih proslava u Big Easy-ju. Idite na izlet brodom duž Misisipija i uskočite u starinsku vožnju tramvajem i jedite ukusna kreolska jela. Posetite Pat O’Brien’s ili Carousel Bar za neke kasne sesije slušanja klavira. Uživajte u toplom zimskom odmoru u prelepom gradu koji je uvek pun života.

hawaii chicago glasnik

#4 Honolulu, Hawaii

Honolulu je dobro poznat kao jedna od najboljih zimskih sunčanih destinacija iz mnogo razloga, a jedan od njih su poznati riblji takosi. Pošto je okruženo morem, Deda Mraz bira da dođe na dasci za surfovanje, a ne na sankama na ostrvo Oahu. Izađite na planinarenje do vrha Leahi ako želite da budete svedoci panoramskog pogleda na Waikiki i Honolulu. Takođe možete da koristite teleskope na svetioniku Makappu ako želite da uočite kitove u moru. Prepustite se ronjenju ili idite u istorijski obilazak Perl Harbour-a za nevernovatno iskustvo koje nikada nećete zaboraviti.

#5 Laguna Beach, California

Smeštena na kalifornijskoj obali, sunčano vreme čini Laguna Beach idealnim zimskim odmorom. Duge šetnje obalom, duboka plava voda Pacifika i palme koje se njišu pružaju slikovit pogled. Prijatno vreme je još jedan razlog da spakujete kofere i posetite plažu Laguna ove praznične sezone.

#6 Santa Monica, California

Ugodna noćna šetnja uz sveće koja vodi do Drveta kolica za kupovinu (Shopping cart tree) u Edgemar Courtyard-u je zadivljujuće lepa, a prodavci na trotoaru duž šetališta nude odlične ponude za kupovinu. Doživite zabavan provod duž Montana Avenije uz nastupe lokalnih bendova i praznične zabave duž puta. Sa prosečnom temperaturom od 18 stepeni u decembru, Santa Monica je idealno mesto za topli zimski odmor.

sedona arizona

#7 Tempe, Arizona

Smešten između Feniksa i Scotssdale-a, gradić Tempe ima svoje koncerte i izložbe u Centru za umetnost Tempe, koji je istorijski centar grada koji je prepun lokalnih restorana. Takođe dolazi sa dosta aktivnosti na otvorenom zbog toplog vreman koje preovladava tokom cele godine. Živahno okruženje ovog malog grada čini Tempe idealnom lokacijom za topli zimski odmor.

#8 San Diego, California

Zimska sezona je vreme za migraciju kalifornijskih sivih kitova. Ne samo da je prizor za posmatranje i pamćenje, već je i besplatan. Izuzetno ekonomičan grad, San Diego nudi širok spektar smeštaja koji će vam odgovarati, kako vama tako i vašem džepu, a da ne napravite rupu u njemu. Sa temperaturom koja se kreće oko 18 stepeni u decembru, San Diego je među najboljim toplim mestima za odmor u Sjedinjenim Državama u toku decembra.

 

#9 Charleston, South Carolina

Čarlston je jedna od najboljih zimskih sunčanih destinacija sa svojim francuskim zgradama pastelnih nijansi, prelepim vrtovima, plažama i lukom. Prođite gradom romantičnom konjskom zapregom, upoznajte bogatu istoriju grada i prepustite se kupovini i ručku u odličnim restoranima za brilijantno iskustvo. Ovaj primorski grad ima prosečnu temperaturu od 15 stepeni u decembru, što ga čini idealnim mestom za bekstvo od hladnog vremena.

#10 St. Petersburg, Florida

Čak i sa 20 stepeni u decembru, Sankt Petersburg je poznat po svom Snow Fest-u. Pravi sneg, Deda Mraz i tobogani obezbeđuju da zimska zabava ne izostaje ni po vrućem vremenu, što ga čini idealnim mestom za topao, zimski odmor.

#11 Las Vegas, Nevada

Koje bolje mesto za proslavu praznika od Grada svetlosti, Las Vegasa? Iako je sezona praznika, Las Vegas nikada ne spava. Ovde je uvek sve otvoreno i možete se lepo provesti u ovom gradu. Sa prosečnom temperaturom od 14 stepeni u decembru, Las Vegas predstavlja zabavan i brilijantan način da dobijete ono što želite – topao odmor u decembru.

 

Izvor: Reservations.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0