Redukcija letova: Spirit Airlines ograničava direktne letove za Orlando iz Latrobea

Redukcija letova: Spirit Airlines ograničava direktne letove za Orlando iz Latrobea

Južna Florida više nije pod upozorenjem na tropsku oluju
Pobednički Mega Milion listić vredan 1.58 milijardi dolara prodat u Publixu na Floridi
Bakterija koja “jede” ljudsko meso pronađena u morskoj travi koja stiže na obale Floride

Spirit Airlines pravi nekoliko promena u letovima koji dolaze i odlaze sa aerodroma Arnold Palmer Regional Airport u okrugu Westmoreland, što može uticati na vaše letnje putne planove.

Ako planirate da putujete za Orlando, Florida, sa Arnold Palmer Regional aerodroma u avgustu, Spirit Airlines smanjuje uslugu sa jednog direktnog leta dnevno na jedan direktni let četiri dana nedeljno.

Gabe Monzo, izvršni direktor Westmoreland County Airport Authority, kaže da Spirit Airlines smanjuje letove zbog potrebe za održavanjem motora aviona u njihovoj floti.

“To je povlačenje, i neki avioni će biti van upotrebe u određenom periodu”, rekao je Monzo. “Nije reč o bezbednosnom problemu. To je standardno povlačenje, i moraju ih svi proći kroz taj proces.”

Iako će biti ograničena usluga za Orlando, Monzo kaže da će dnevni direktni letovi biti vraćeni na jesen za sve koji žele da putuju na jug.

Broj putnika je porastao na aerodromu, a letovi za Orlando i Myrtle Beach donose 226 miliona dolara za region.

Taj broj će verovatno porasti ovog septembra jer Spirit Airlines planira da poveća letove za Myrtle Beach sa jednog direktnog leta dnevno na dva direktna leta dnevno.

CBS NEWS

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0