Restorani u Majamiju i Coral Gables proglašeni najboljim mestima za jelo u 2024. godini

Restorani u Majamiju i Coral Gables proglašeni najboljim mestima za jelo u 2024. godini

Sud ukinuo uredbu o zabrani prodaje alkohola nakon 2 am na South Beach-u
Rekordne temperature zabeležene u Majamiju, upozorenje na vrućine i dalje na snazi
Privatne detektivske usluge: Mandic Investigation Agency

Jedan argentinski restoran u Majamiju i jedan italijanski restoran u Coral Gables su dva mesta za obrok koje apsolutno morate probati u 2024. godini.

Objavljena je lista 100 najboljih mesta za jelo u 2024. godini za Sjedinjene Države kako bi istakli restorane u lokalnom vlasništvu širom zemlje, a dva preduzeća iz Majami Dade našla su se na listi: italijanski dragulj Fratellino u Coral Gables i argentinski bar i restoran Bunbury u centru Majamija.

Smešten na Miracle Mile, Fratellino je zauzeo 5. mesto na listi (bio je 1. 2022. godine). Restoran, koji su 2014. godine otvorili partneri Beto DiKarlo i Serđo Tarantini, služi domaće paste i druge italijanske specijalitete, i omiljen je među lokalnim stanovništvom zbog usluge koja goste čini delom porodice.

Bunbury (56. mesto), koji je započeo svoj život u Edžvoteru i preselio se na svoju trenutnu lokaciju zapadno od Adrienne Arsht centra 2019. godine, poznat je po svom eklektičnom dizajnu, bogatom izboru vina, biftecima, empanadama, specijalnim koktelima i živahnoj atmosferi kasnog noćnog bara.

aol

COMMENTS

WORDPRESS: 0