Sada možete živeti na All-Inclusive kruzeru i obići ceo svet za samo $2400 mesečno

Sada možete živeti na All-Inclusive kruzeru i obići ceo svet za samo $2400 mesečno

Najmanje prijava za pomoć nezaposlenima od početka pandemije u SAD
Kako je zapravo nastao Hollywood?
Evo zbog kojih socijalnih povlastica možete ostati bez zelene karte!

Nova kruzer putovanja mogu biti jeftinija od vaše mesečne zakupnine ili hipoteke na kopnu. Postoji nova opcija za život na kruzeru dok putujete svetom.

Ukoliko vam se sviđa ova opcija možete izabrati dvogodišnje krstarenje sa kompanijom Victoria Cruise Line. Brod će obići 214 luka u 115 zemalja na sedam kontinenata.

Brod je dugačak preko 750 stopa (oko 230 metara) i širok oko 100 stopa (oko 30 metara). Na brodu će biti 1.000 putnika. Putnici na brodu Victoria Cruise Line čine penzioneri i digitalni nomadi – oni koji mogu raditi od kuće.

Koliko košta putovanje poput ovog? “Oni koji imaju unutrašnju kabinu plaćaće oko 2.400 dolara mesečno po osobi,” rekla je Valerie Linderoth, ambasadorka brenda Victoria Cruises. “Zapravo je prilično pristupačno.”

Iako cena od 2.400 dolara mesečno možda ne zvuči pristupačno na prvi pogled, postoje i drugi faktori koje treba uzeti u obzir.

Mesečna kirija uključuje kuvane obroke, televiziju, Wi-Fi, teretanu, bazen, spa centar i pristup lekarima, medicinskim sestrama i zubaru na brodu.

“Oni peru vaš veš tri puta nedeljno!” rekla je Violetta. “Veš se pere za nas. Nema čišćenja. Nema pravljenja kreveta. Čak postoji i usluga posete svakog dana.”

Cena od 2.400 dolara odnosi se na jednu osobu u unutrašnjoj kabini ako se prijavite za opciju od 37 meseci, koja nudi najveći popust. Ali ako odaberete opciju od 24 meseca, koštaće vas 5.119 dolara.

Opcija od 12 meseci košta 5.759 dolara mesečno.

Koju god opciju izaberete, to je dugo vreme da budete daleko od svoje kuće, zbog čega Victoria Cruises omogućava putnicima da naprave pauzu i plate samo 30% kirije dok su odsutni.

Neki putnici su izjavili da planiraju produžiti svoj boravak neodređeno.

Krstarenje oko sveta kreće 1. decembra iz Fort Lauderdale-a, Florida.

Fox 35 Orlando

COMMENTS

WORDPRESS: 0