Serb Fest Clearwater Beach, od 15-17 novembra!

Serb Fest Clearwater Beach, od 15-17 novembra!

2nd Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi
Ultra Music Festival ponovo u Majamiju ovog vikenda
ART SHOW – Recycling of the souls

Srpski festival u Clearwater-u je tradicionalni festival koji srpska zajednica organizuje na području zaliva Tampa. Ove godine od 15. do 17. novembra održaće se 24. Serb Fest u organizaciji Crkve Sveti Đorđe iz Clearwater-a.
Dok ste ovde, imaćete priliku da zakoračite u novo iskustvo počevši od srpske svetski poznate kuhinje, pića i veštih igrača folklora, praćenih narodnim melodijama.
Bez sumnje, nakon što ovo doživite, vi i vaša porodica otići ćete kući sa punim trbuhom, puno uspomena o kojima ćete dugo pričati.

Zar nije srpski fest samo za Srbe? Zašto svi treba da prisustvuju:
Zato što vas očekuje izuzetna zabava. To je najlakši i najjednostavniji odgovor. Ali mislimo da ima više od toga. Amerika je sjajna jer prima ljude iz celog sveta. Malo je nas koji mogu tvrditi da smo rođeni Amerikanci. Većina nas su Italijani, Nemci, Amerikanci, Irci ili Srbi. Sada smo Amerikanci koji slave i poštuju kulturu, hranu i jezik zemlje odakle smo došli. To želimo da podelimo sa Amerikancima i svim našim gostima.

Ove godine na festivalu očekuje vas najveća rok žurka na istočnoj obali Sjedinjenih država a za nju je zadužena fenomenalna rock grupa “Bistra Voda” koja će nastupiti 15. novembra. U subotu i nedelju za dobru atmosferu biće zadužen “Paganini Bend” iz Kanade koji od 2005. godine oduševljava svojim energičnim i originalnim nastupima.

Naš Srpski Fest u Clearwateru otvoren je za sve. Želimo da se svi osećaju dobrodošli. Radujemo se što ćemo deliti hranu, kulturu i našu zabavu. Pridružite nam se! Nećete biti razočarani!

COMMENTS

WORDPRESS: 0