Softverski gigant LeverX premešta sedište iz Kalifornije u Majami

Softverski gigant LeverX premešta sedište iz Kalifornije u Majami

Kako poslati novac iz Amerike u Srbiju? Najbolji servisi za slanje para
Šta ako izgubite posao u vreme apliciranja za kredit? Evo odgovora na ovo pitanje
Dva bara iz Majamija među 50 najboljih u Americi

LeverX menja Mountain View, Kalifornija, za Južnu Floridu.

Softverska kompanija je preselila svoje globalno korporativno sedište iz Silikonske doline u Majami, objavila je u utorak. Suosnivač LeverX-a, Viktor Lozinski, rekao je da je kompanija razmatrala više lokacija pre nego što se odlučila za Magični grad.

Njegovo prijatno okruženje i popularne atrakcije čine Majami privlačnim okruženjem za domaćinstvo korporativnih događaja i sastanaka kupaca“, rekao je on u saopštenju. „Naš novi dom će nam omogućiti da bolje zadovoljimo potrebe naših kupaca i sarađujemo sa našim partnerima, kako u Sjedinjenim Državama, tako i širom sveta“.

Lokacija Majamija na istočnoj obali će olakšati LeverX-u komunikaciju sa zaposlenima i kupcima širom vremenskih zona u Severnoj Americi i Evropi. Poslovanje će nastaviti da radi sa klijentima Zapadne obale iz svoje kancelarije u Kaliforniji.

Globalno sedište LeverX-a nalazi se u Vells Fargo Centru na adresi 333 SE 2nd Avenue u centru Majamija, prema njegovoj web stranici. Kompanija će zapošljavati oko 30 ljudi u kancelariji, uključujući njenog generalnog direktora i članove izvršnog tima.

Osnovan 2003. godine, LeverX pruža usluge implementacije SAP-a i prilagođenog razvoja softvera poslovanjima svih veličina. Kompanija ima kancelarije u Sjedinjenim Državama, Evropi, Centralnoj Aziji i na Bliskom istoku.

LeverX je među talasom tehnoloških firmi koje će se proširiti na Južnu Floridu od početka pandemije Covid-a 19 2020.godine. Migracija novih poslovanja, investitora i preduzetnika stavlja u centar pažnje rastući tehnološki i inovacijski sektor u ovoj oblasti

Dok gradimo Miami-Dade koji je sinonim za radnu snagu, ideje i spremnost za budućnost, uzbuđeni smo što možemo poželeti dobrodošlicu tehnološkim liderima kao što je LeverX, kako bismo zajedno mogli da kreiramo sledeće poglavlje tehnologije u Americi“, rekla je gradonačelnica okruga Majami-Dejd Daniella Levine Cava u saopštenju.

 

Izvor: Bizjournals.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0