Southwest Airlines uvodi veliku promenu u cenama koja će se dopasti putnicima

Southwest Airlines uvodi veliku promenu u cenama koja će se dopasti putnicima

Uragan Dorian oslabio na kategoriju 2 i nastavlja put ka severu Floride!
Majami proglašen za treći najneljubazniji grad na svetu
Federalna trgovinska komisija i američke države tuže Fejsbuk

Putnici često pokušavaju da uštede novac na avionskim kartama koristeći različite metode.

Trenutno, Southwest Airlines (LUV) ima ponudu koja može značajno uticati na iznos novca koji putnici plaćaju za putovanja tokom naredne godine. Kao što putnici koji sa njima stalno putuju znaju, jedan način da se smanji cena avionskih karata je upoređivanje cena odlaznih i povratnih karata nekoliko dana pre željenih datuma putovanja.

Još jedna strategija je dobro iskoristiti poene sa kreditne kartice kako biste smanjili cenu karata. To je gde putnički stručnjak kaže da je ponuda Southwest Airlines-a jedna od atraktivnijih ponuda dostupnih za putovanja unutar SAD-a.

Putnici koji trenutno nisu nosioci Southwest Rapid Rewards kreditne kartice, ili koji nisu dobili bonus za nove članove u poslednje dve godine, mogu aplicirati za jednu i dobiti vrlo dobru ponudu koja značajno utiče na cene.

Putnici mogu da ostvare dva važna benefita

Kartica Southwest Airlines Rapid Rewards Plus, koja košta 69 dolara, ima dva benefita dostupna putnicima koji apliciraju do 11. marta.

Nakon što potroše 4.000 dolara u prva tri meseca, novi nosioci kartica će dobiti 30.000 bonus Rapid Rewards poena. Takođe će dobiti Southwest Companion Pass koji važi do 28. februara 2025. godine.

“Mnogi ljudi vole da putuju sa Southwest Airlines-om zbog dva besplatna proverena prtljaga, nedostatka naknada za promene i otkazivanje, i nepostojanja isteka vaučera”, napisao je Ben Schlappig na sajtu One Mile At a Time. “Osim toga, imati Southwest Airlines kreditnu karticu može vam pomoći da zaradite Companion Pass, jednu od najboljih ponuda na domaćim putovanjima.”

thestreet.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0