Spirit Airlines: Ove nadoknade od sada više nećete plaćati

Spirit Airlines: Ove nadoknade od sada više nećete plaćati

Prijave za lutriju za “Zelenu Kartu 2022” završavaju se sutra u podne. Link za apliciranje u tekstu!
Najskuplje naselje u SAD nalazi se na Floridi. Prosečna cena kuće 40 miliona dolara
Kako će izgledati Florida Keys u budućnosti zbog stalnog porasta nivoa mora?

Spirit Airlines je najnoviji prevoznik koji je ukinuo naknade za promene i otkazivanje letova.

Nova politika stupila je na snagu u petak, a na Spiritovom sajtu piše: “naknade za otkazivanje su ukinute za sve” i “naknade za promene su ukinute za sve”.

Prevoznik sa povoljnim cenama ranije je naplaćivao između 69 i 119 dolara za promene karata, u zavisnosti od broja dana preostalog do leta, prema Simple Flying. Međutim, već je bilo besplatno promeniti rezervaciju leta u roku od 24 sata od rezervacije ili 60 dana pre polaska.

“Spirit je procenjivao promene u našem proizvodu i strategiji koje će nam pomoći da bolje konkurišemo, unapredimo iskustvo gostiju i vratimo se profitabilnosti,” saopštila je aviokompanija u izjavi poslatoj USA TODAY. “Ova nova politika je među najboljima u industriji jer se primenjuje na svakog gosta. Imamo mnogo drugih poboljšanja u planu i radujemo se što ćemo ih uskoro podeliti.”

Promene letova mogu se izvršiti do sat vremena pre planiranog vremena polaska, a sve promene ili otkazivanja mogu se obaviti online na stranici My Trips ili putem funkcije Spirit chat, ili slanjem direktne poruke Spiritu na društvenim mrežama. Agenti za goste na aerodromu takođe mogu pomoći u promenama letova.

usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0