Spring Break: Miami Beach je uveo policijski čas za vikend, evo do kada će trajati

Spring Break: Miami Beach je uveo policijski čas za vikend, evo do kada će trajati

Poznati filmovi i serije koje su snimane u Majamiju. Da li ste gledali neke od njih?
Vlasnici stanova u Južnoj Floridi masovno prodaju svoje domove
Više od polovine Majamija biće pod vodom do 2060. godine

Počevši od petka u 23:59, Miami Beach je uveo vikend policijski čas koji će trajati do 6 sati ujutro u ponedeljak.

Gradonačelnik Stiven Majner, rekao je novinaru CBS News Miami-a Peteru D’Oench-u: “Naš prioritet je javna bezbednost i održavanje zakona i reda, a naši stanovnici to zahtevaju i mi im to pružamo.”

Hitne mere koje će biti uvedene su:

Od 15. marta do 18. marta, svake noći od 23:59 do 6 sati ujutru, biće uveden policijski čas za područje grada koje se graniči sa ulicama 23 i Dade Boulevard na severu (uključujući objekte duž severne strane ulica 23 ili Dade Boulevard), Government Cut na jugu, Biscayne Bay na zapadu i Atlantski okean na istoku.

Radnje unutar pogođenog područja naloženo je da zatvore dovoljno rano pre policijskog časa kako bi posetioci mogli da izbegnu kršenje hitnih mera. Službenici javne bezbednosti će patrolirati područjem policijskog časa kako bi osigurali poštovanje mera od strane poslovnih subjekata, posetilaca i građana.

Ljudi će biti zamoljeni da odmah napuste ulice i vrate se u svoje domove, hotele ili druge smeštaje. Sa radom od 23:59 do 6 sati ujutru mogu nastaviti samo dostavne usluge, a svi stanovnici koji zahtevaju pristup svojim domovima, gosti koji zahtevaju pristup svojim hotelima i zaposleni u poslovnim objektima, uključujući dostavu robe, imaće prolaz.

Policijski čas se ne odnosi na označene osnovne usluge, poput vatrogasnih, policijskih i bolničkih usluga, uključujući prevoz pacijenata, hitne popravke na komunalijama i hitne pozive lekara.

cbsnews.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0