Spring Break – Nova pravila na plažama, evo koje će ulice biti zatvorene

Spring Break – Nova pravila na plažama, evo koje će ulice biti zatvorene

Forbes: Trampova administracija planira restrikcije H1B viza
10 najgorih država za život u Americi u ovom trenutku
Bajden potpisao uredbu o kriptovalutama

Spring Break je doveo desetine hiljada studenata na South Beach. Evo vodiča za Miami Heralda za kretanje Miami Beach-u tokom prolećnog raspusta, bilo da ste lokalac ili turista.

Od četvrtka do nedelje svakog vikenda u martu, fiksna cena stopa od 20 dolara po vozilu važiće u gradskim parking garažama u četvrti za zabavu (Collins Avenue to Ocean Drive od Pete do 16. ulice), osim za vlasnike pristupnih kartica.

KOJE ĆE ULICE BITI BLOKIRANE?

Određeni kvartovi u Majami Biču biće blokirani za nestanovnike, a obezbeđenje će se pobrinuti da se pravila poštuju. Ove oblasti uključuju park Flamingo i deo South of Fifth. Vozači mogu doći do Flamingo Parka preko Alton Roada; Krajem januara, Ocean Drive ponovo je otvoren kao jednosmerna ulica koja ide južno od 13. do Pete ulice, nakon što je bila zatvorena za automobile skoro dve godine tokom pandemije kako bi se restoranima omogućilo više obroka na otvorenom. Ali više ne možete da skrenete levo na Ocean Drive iz Pete ulice kada izađete sa MacArthur Causevay-a. Koristite Collins ili Washington aveniju da se uputite na severni deo Miami Beach-a. Dvosmerna biciklistička traka – ofarbana zeleno – nalazi se na istočnoj strani Ocean Drive-a. Ulica je i dalje pešačka zona samo između 13. ulice i 14. mesta.

 

PRAVILA NA PLAŽAMA

U četvrti za zabavu i zapadno do Pensilvanija avenije, biće sprovedene mere visoke „kontrole“. To znači da otvorene flaše sa alkohom nisu dozvoljene na javnim plažama. Takođe nisu dozvoljeni frižideri, uređaji na naduvavanje, šatori i stolovi. Živa ili glasna muzika je takođe zabranjena.

Miami H

COMMENTS

WORDPRESS: 0