Spring Break: Ovi aerodromi imaju najveći broj otkazanih letova

Spring Break: Ovi aerodromi imaju najveći broj otkazanih letova

7 romantičnih mesta za odmor na Floridi
Guverner Floride potpisao zakon kojim zabranjuje “Sanctuary Cities”
Šta možete da uradite ukoliko izgubite ili vam ukradu socijalni broj (SSN)

Spring break je pred nama, ali nažalost, ništa ne može da pokvari vaš odmor kao neka vrsta problema sa putovanjem avionom. Prema Izveštaju o putovanjima za 2024. godine kompanije Hopper, polovina svih putnika koji imaju planove za Spring break brine o mogućim prekidima koji bi mogli da utiču na njihova putovanja.

Prošle godine, bilo je više prekida nego inače – zastrašujućih 20,1% letova je kasnilo tokom ovog perioda, u poređenju sa 18,4% tokom ostalog dela 2023. godine.

Da bi pomogao putnicima da se snađu u potencijalnim problemima, aGamble je analizirao podatke o letovima Američkog biroa za transportne statistike kako bi utvrdio aerodrome sa najvećim brojem prekida tokom tipičnih prolećnih meseci mart i april 2023. Ovi prekidi obuhvatali su kašnjenja, otkazivanja i preusmeravanja.

Aerodromi u popularnim destinacijama za prolećni raspust poput Fort Lauderdala, Orlanda, Las Vegasa i Majamija verovatno imati veći broj prekida zbog povećanog saobraćaja.

Međutim, nije sve izgubljeno. Neki aerodromi uspeli su da zadrže odlične evidencije o tačnosti polaska tokom prolećnog raspusta prošle godine. Među njima su se izdvojili Međunarodni aerodrom u Pitsburgu u Pensilvaniji i Međunarodni aerodrom u Portlandu u Oregonu.

usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0