Šta stanovnici Majamija najviše vole u vezi sa ovim gradom

Šta stanovnici Majamija najviše vole u vezi sa ovim gradom

10 stvari koje niste znali o Majamiju!
Balkanski ukusi stigli na južnu Floridu: Otvoren prvi food truck “Sheker Agha”
10 najgorih država za život u Americi u ovom trenutku

Stanovnici Majamija imaju pregršt razloga zbog kojih vole svoj grad, a mi Vam donosimo one o kojima se najčešće i najradije govori.

Kulturna raznolikost

Majami je međunarodni grad sa spojem različitih kultura. Ukusi Kariba i Latinske Amerike susreću se sa uticajima iz Mediterana, Azije i šire. Teško da se može desiti da ne pronađete kuhinju koja vam odgovara u Majamiju ili zajednicu koju možete nazvati svojom.

Plaže i toplo vreme

Majami je dom nekih od najlepših plaža na svetu, sa belim peskom i tirkiznim vodama, što ga čini idealnim mestom za odmor i rekreaciju. Ujedno temperature se visoke tokom cele godine i retko kada i zimi padaju ispod 20 stepeni.

Živopisan noćni život i muzika za sve ukuse

Majami je poznat po svojoj uzbudljivoj noćnoj sceni, sa brojnim klubovima, barovima i restoranima koji nude raznovrsnu zabavu i gastronomsku ponudu. Ljubitelji muzike svih pravaca mogu da dominiraju plesnim podijumima od jutra do mraka u mega klubovima i barovima na mnogim mestima u Majamiju.

Mogućnosti putovanja

Međunarodni aerodrom Majami je sjajna polazna tačka za destinacije širom sveta. To je treći najveći čvor American Airlinesa i služi kao njihova glavna kapija za Latinsku Ameriku i Karibe. Obično postoje mnoge jeftine opcije za odlazak iz Majamija, bez obzira na sezonu.

timeout.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0