Stručnjaci su rangirali najlepše države Amerike – Evo gde se našla Florida

Stručnjaci su rangirali najlepše države Amerike – Evo gde se našla Florida

Najbolje žurke u Majamiju za Noć veštica 2021.godine
Miami Spice se vraća nakon pauze. Evo koji sve restorani učestvuju ove godine
Formula 1 dolazi u Majami početkom 2022. godine

Sa svojim modernim neboderima, prelepim plažama, autoputevima na kojima su stalne gužve i nekretninama čije cene idu do neba, Florida je zaista jedna od najlepših država u čitavoj Americi.

Barem je tako prema stručnjacima za fotografiju i štampu Printique, koji su rangirali države po lepoti i odlučili da je Florida treća najlepša država u čitavoj naciji. Nije previše otrcano za ono što je u suštini prepuna, često toksična, močvara koja se brzo puni Njujorčanima!

Da li su ovi stručnjaci posetili prelepu Florida Keys? Fascinantni Everglades? Zapadnu obalu sa svojim zalascima Sunca i dosadnim sportskim timovima koji osvajaju  šampionat?

Ne. Stručnjaci su ocenili države prebrojavanjem broja registrovanih istorijskih mesta, nacionalnih parkova, nacionalnih istorijskih znamenitosti, Instagram hashtag-ova i broj Google pretraga koje prima najpopularnija lokacija. Što znači, sledeće: Instagram hashtagovi uvek govore istinu.

Najlepša država je Road Island! Logično, ali i pomalo zbunjujuće, zar ne? Fotografi pozdravljaju činjenicu da najmanja država u naciji ima najveći broj istorijskih mesta, nacionalnih parkova i znamenitosti registrovanih zbog svoje veličine. Postoje otprilike četiri registrovana istorijska mesta na svakih 10 kvadratnih milja – najveći odnos na listi. Šta bi na ovo rekla Arizona, sa svojim prelepim pejzažima i super velikim fotogeničnim kanjonom?

Broj 2 na listi je Massachusetts. Ostalih top 10 država su New York, California, Maryland, New Jersey, Connecticut, Tennessee i Hawaii. Nismo sigurni kako je moguće da je New Jersey lepši od Havaja, ali mi nismo stručnjaci, zar ne?

Najmanje slikovita država, kako kaže Printique, je Severna Dakota (North Dakota). Na 49.mestu ove liste se nalazi Wyoming, što je diskutabilno jer odmah pomislimo na Yellowstone nacionalni park i Beartooth Highway.

Kako biste vi poređali države po lepoti? Florida svakako mora biti u prva tri mesta, slažete se, zar ne?

 

Izvor: Miamiherald.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0