Svečano otvoren prvi snežni park na Floridi

Svečano otvoren prvi snežni park na Floridi

9 najboljih događaja i festivala Amerike 2022.godine
The Wharf Miami najavio zatvaranje nakon 5 godina rada
2023: Najbolja mesta za uživanje u novogodišnjem vatrometu

Ovo je godina u kojoj je sve moguće, tako da vas verovatno neće iznenaditi vest da je pre svega nekoliko dana na Floridi otvoren prvi snežni park.  Za razlike od prethodnih godina Florida ove sezone nudi nešto sasvim novo što će biti razlog više da turisti ponovo posete Sunčanu državu: sneg. Ove jeseni posetioci će biti oduševljeni mogućnostima spuštanja niz snežna brda, sankanjem, pravljenjem Sneška Belića i mnogim drugim aktivnostima koje će ih očekivati u Snowcat Ridge Alpine snežnom parku u Dade City-ju.

Snowcat Ridge parka je zvanično otvoren i obuhvataće 18 metara visoku i 120 metara dugačku stazu za spuštanje. Ovaj park će biti prvi svoje vrste na Floridi i upotpunjen sa snežnom kupolom i Alpskim selom.

Magična vožnja do vrha brda gde se zatim posetioci mogu spustiti snežnom stazom sami u vozilu koje takođe može biti za dvoje i šestoro. Ono što je posebno zanimljivo jeste da će posetioci moći da se spuštaju tokom dana ali i tokom noći kada će ih dočekati spuštanje padinom dok posmatraju prelepi zalazak sunca i noćne obrise neba.

Promenjeno radno vreme zbog nedostatka snega

Alpski snežni park Snowcat Ridge najavio je gostima promene radnog vremena nakon što je park „pogrešno procenio količinu snega“ potrebnu da omogući gostima svih starosnih grupa da se igraju na snegu unutar arktičkog iglaa u parku, koji je privremeno zatvoren jedan dan nakon otvaranja .

Kao rezultat, uprava je rekla da će ograničiti radno vreme parka kako bi se mogli koncentrisati na proizvodnju snega i osigurati da Igloo ostane u potpunosti operativan.

Svakako želimo da osiguramo da sva deca i porodice koji žele da vide i igraju se na snegu to mogu i da urade!“ navodi se u saopštenju uprava parka.

Ako ste kupili kartu za vremenski interval koji više nije dostupan, vaša karta će biti automatski vraćena, rekli su iz park.

COMMENTS

WORDPRESS: 0