Swizzle Rum Bar and Drinkery izabran za najbolji bar u Majamiju po izboru prestižnog Miami New Times-a

Swizzle Rum Bar and Drinkery izabran za najbolji bar u Majamiju po izboru prestižnog Miami New Times-a

Prvi ikada Miami Beer Week počinje 20. aprila
Evo šta treba znate o novim pravilima za predstojeći Memorial Weekend na South Beach-u
Promocija romana Andrije Terzić 22.oktobra u Rakija Lounge-u!

Swizzle Rum Bar and Drinkery je nedavno proglašen za najbolji bar u Majamiju po izboru renomiranog magazina Miami New Times. Ovo prestižno priznanje dodatno potvrđuje kvalitet i jedinstvenost koju Swizzle nudi svojim posetiocima.

Ovaj bar se nalazi unutar hotel Stiles,  na Collins Aveniji, u epicentru South Beach-a , ali je skriven i nije lako uočljiv.

Kada jednom pronađete ulaz i zakoračite unutra, dočekaće vas tamni ambijent prepun polica sa raznovrsnim vrstama pića, a posebno se ističu rumovi iz celog sveta. Barmeni su majstori svog zanata i nude širok spektar koktela – od klasičnih negronija i old fashioned koktela do zabavnih varijacija i specijalno prilagođenih tropskih pića.

Danilo Dača Božović, vlasnik najboljeg bara u Majamiju po izboru Miami New Times-a

Danilo Dača Božović, vlasnik najboljeg bara u Majamiju po izboru Miami New Times-a

Vlasnik, Danilo Dača Božović, stigao je u Majami pre skoro deceniju, kao glavni barmen u tada popularnom, a sada ugašenom, Employees Only Miami baru. Kada je bar neočekivano zatvoren, Božović nije odustao. Bio je odlučan u nameri da stvori novo mesto gde bi on i njegov tim mogli da nastave da služe dobro pripremljene koktele u toploj i gostoljubivoj atmosferi. Tako je nastao Swizzle.

Swizzle Rum Bar and Drinkery nije samo bar, već mesto gde se pažnja posvećuje svakom detalju, od izbora pića do atmosfere, čineći ga idealnim mestom za sve one koji traže više od običnog izlaska. Posetite ga i doživite jedinstveni duh Majamija u malom, skrivenom raju za ljubitelje rumova i jedinstvenih koktela.

Miami New Times

COMMENTS

WORDPRESS: 0