Testovi na antitela dostupni na Miami Beach-u. Saznajte da li ste imali COVID19.

Testovi na antitela dostupni na Miami Beach-u. Saznajte da li ste imali COVID19.

Sutra počinje najveće online rasprodaja na svetu – Amazon Prime Day
Ne propustite “plavi mesec” na nebu Floride. Sledeći se očekuje tek 2037. godine
Ovo su trenutno najmanje i najviše stresni gradovi za život u Americi

Bolnice na Južnoj Floridi počeće sa testiranjima na antitela COVID-19. MedRite će u svom centru za hitnu negu u Miami Beachu vršiti testiranja na koronavirus.

MedRite takođe premešta svoje mesto za testiranje na koronavirus  sa lokacije koja se nalazi pored hotela Eden Roc, u objekta koji počinje sa radom u nedelju, 3. maja. Centar se nalazi na adresi 542 West 41st St.

Za bilo koji od testova, predregistracija se može obaviti putem interneta na sledećem linku.

MedRite je objavio da prihvata većinu osiguranja.

MedRite takođe nastavlja da sarađuje sa gradom Miami Beach i vatrogasnim odeljenjem u Majamiju radi pružanja uslugama testiranja u kući za starije osobe ili one koji imaju ugrožen imuni sistem.

MedRite centar za hitnu negu otvoren je za testiranje od 9:00 do 17:00. sa terminima dostupnim istog dana. Telefonska linija za informacije dostupna je na (305) 735-3909. Zdravstveni radnici i lekari imaće prioritet prilikom testiranja.

COVID-19 testovi na antitela su krvni testovi namenjeni da otkriju da li je neko bio izložen novom koronavirusu i kao rezultat toga razvio antitela protiv bolesti. Serološki testovi su za pacijente koji nemaju simptome COVID-19 ili trenutno nisu bolesni virusom, ali koji su možda bili izloženi ili su imali simptome u prošlosti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0