The City of Miami’s Emergency Rental Assistance Program završava se sledeće nedelje

The City of Miami’s Emergency Rental Assistance Program završava se sledeće nedelje

Sticanje američkog državljanstva rođenjem u SAD ili preko roditelja. Evo najbitnijih informacija o ovoj važnoj temi
Američki modni trendovi kroz decenije
Volite da skijate? Donosimo vam najbolja mesta za odmor i skijanje širom Sjedinjenih Država

Program pomoći pod imenom The City of Miami’s Emergency Rental Assistance Program završava se sledeće nedelje, saopštio je grad u petak.

Poslednji dan i vreme za prijem prijava biće sreda, 13. jul u 17 časova.

Grad je u saopštenju za javnost saopštio da su primorani da prestanu da primaju prijave jer će „svo finansiranje programa uskoro biti obavezno“.

Finansiran od strane američkog trezora, program ERA je pružio pomoć iznajmljivačima koji su bili finansijski pogođeni pandemijom COVID-19 ili tokom nje“, navodi se u saopštenju za javnost. „Od otvaranja krajem marta 2021., ERA program grada Majamija pomogao je nešto više od 3.100 domaćinstava i podelio oko 29,6 miliona dolara pomoći za iznajmljivanje i komunalne usluge.

Oni koji i dalje žele da se prijave za pomoć pri iznajmljivanju, mole se da svu traženu prateću dokumentaciju dostave onlajn.

Posetite http://vvv.miamigov.com/ERA-Program da biste videli smernice programa i pristupili portalu za aplikacije na mreži.

Gradski program daje prioritet podnosiocima prijava prvi put, domaćinstvima u deložaciji, domaćinstvima sa prihodima koji iznose 50% medijskih prihoda područja (AMI) ili manjim, i domaćinstvima u kojima je jedna ili više osoba nezaposleno na dan podnošenja zahteva,“ navodi se u saopštenju za javnost.

Oni koji imaju pitanja mogu pozvati 305-330-1508 od 8 do 17 časova, od ponedeljka do petka.

Local 10

COMMENTS

WORDPRESS: 0