The NightGarden at Fairchild Tropical Botanic Garden

The NightGarden at Fairchild Tropical Botanic Garden

23 mesta u Majamiju koja su kao stvorena za fotografije na vašem Instagramu!
Fondacija Divac, Vlade Divac, Kris Veber i Nick Vujičić na konferenciji o problemu polarizacije društva
Naša preporuka: Posetite Water Lion Wine + Alchemy Bar na Miami Beachu
[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Fairchild je tropski botanički vrt sa velikom kolekcijom retkih tropskih biljaka. Nalazi se u Coral Gablesu, nedaleko od Matheson Hammock parka. Fairchild je muzej, laboratorija, centar za učenje i istraživacki centar za konzervaciju; njegova glavna uloga je očuvanje biodiverziteta. Ima 45.000 članova i više od 1.200 volontera.

Krajem 2018.godine vrt je po prvi put bio otvoren tokom noći. U saradnji sa Night Gardenom bašta je osvetljena u susret novogodišnjim praznicima. Ovo interaktivno iskustvo koje nikada ranije nije viđeno, donelo je noćni život u vrt kroz spektakularne displeje za osvetljenje, najsavremenije holograme, 3D projekcije, video, skulpture i još neverovatnije iluzije.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=W1PYEkl1bE4″ css=”.vc_custom_1574040354443{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]Night Garden je tu i ove godine i izgleda poprilično drugačije. Najveći deo ovogodišnjeg Noćnog vrta je nov, a prostire se na većoj površini koja vam nudi prostor za veslanje.
Ove godine, karte se prodaju za tačno određeno vreme, tako da je neophodno kupiti karte online. Ovo se posebno odnosi na novogodišnju noć, kada se očekuje spektakularni vatromet. Vaše karte možete rezervisati na sledećem linku.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0