Top 5 Lokacija za život u Majamiju

Top 5 Lokacija za život u Majamiju

Nakon 6 godina odlaganja: Tri-Rail proširuje uslugu jeftinog železničkog prevoza do centra Majamija
Najbolje ideje za sopstveni biznis u Americi za koji vam je potrebno svega $10.000
ICE testira pametne uređaje za praćenje migranata u procesu deportacije

Majami je uzbudljiv, glamurozan, kosmopolitski, dinamičan mladi grad koji se neprestano menja i koji vam nikada neće dosaditi. Ono što se danas naziva ‘Majami’ obuhvata Miami Dade okrug, uključujući i Miami Beach. Majami ima mnogo više toga da ponudi od lepog vremena, plaža i nočnih klubova, tu su tropski vrtovi, muzeji i umetničke četvrti, kao veliki izbor hrane iz različitih delova sveta.

Ovo su 5 najboljih naselja Majamija za život po našem izboru:

coconut grove miami glasnik

Coconut Grove je najstarije naselje u Majamiju, udaljen svega nekoliko minuta vožnje od centra grada. Grad je prošaran masivnim starim hrastovim stablima, brojnim parkovima i jedan je od najmirnijih delova Miami Dade okruga. Ima sjajne škole, predivne porodične kuce,  ogromnu marinu, veliki broj restorana i raznoliku umetničku scenu – i nisku stopu kriminala. U poređenju sa drugim oblastima, Coconut Grove je prohodan i pogodan za bicikiste.

Trenutna prosečna vrednost kuće u Coconut Grove iznosi 627,000 dolara, dok su troškovi iznajmljivanja jednosobnog stana 1.450 dolara mesečno.

Brickell Miami Glasnik

Brickell je najnoviji, urbani deo Majamija, poznat je i kao finansijski centar. Uz mnoštvo novootvorenih kancelarija i velelepnih stambenih zgrada, kao i veliki broj restorana, barova i prodavnica predstavlja jedno od najboljih mesta za život u Majamiju. Lociran na obali pruža sjajan pogled i veliki broj mesta za šetnju i vožnju bicikla. Prosečna cena stana o ovom delu grada iznosi  394,909 dolara, što je duplo više od nacionalnog proseka , ukoliko se ipak odlučite da iznajmite stan prosečna cena jednosobnog stana iznosi 1,972 dolara mesečno.

Coral Gables Miami glasnik

Poznat i pod imenom “City Beautiful”, Coral Gables je jedno od najboljih mesta za život na Floridi.
Dom Univerziteta u Majamiju nalazi se na obali Atlantskog okeana, što čini grad odličnim mestom za opuštanje uz talase i šetnju. Coral Gables nudi stanovnicima i posetiocima fantastičan izbor prodavnica i restorana, kao i verovatno najveći broj parkova u Majamiju.
Trenutna prosečna vrednost kuće u Coral Gables iznosi 750,400 dolara, dok su troškovi iznajmljivanja jednosobnog stana 1,494 dolara mesečno.

aventura miami glasnik

Aventura je dom jednog od najprestižnijih trgovackih centara na Floridi. Postoji veliki broj mesta za obilazak i odmor. Ova kulturno raznovrsna oblast ima odlične škole i pruža vrhunske uslove za život. Aventura je puna mesta za kupovinu i stambenih opcija koje zadovoljavaju svačiji ukus i stil. Udaljena je oko 10 milja od gradskog jezgra Majamija.

Trenutna prosečna vrednost kuće u Aventuri  iznosi 325,400 dolara, dok su troškovi iznajmljivanja stana 1,749 dolara mesečno.

Edgewater Miami Glasnik

Edgewater je naselje smeštno između Julia Tuttle i MacArthur mosta. Slično ostatku grada, ovaj deo Majamija se još uvek gradi i menja iz godine u godinu. U centru naselja nalazi se veliki park, sa sportskim terenima i stazama za trčanje. Za samo par minuta hodanja mozete se naći u Wynwoodu ili u Downtownu. Blizina mostova i autoputa olakšava stanovnicima Edgewatera svakodnevni život i gužve u saobraćaju.
Trenutna prosečna cena stana u Edgewateru iznosi 243,914 dolara, dok su troškovi iznajmljivanja $1,596 dolara mesečno.

COMMENTS

WORDPRESS: 0