Top 5 šoping centara u Majamiju

Top 5 šoping centara u Majamiju

Srbi na Floridi obeležili Bogojavljenje i plivali za časni krst
Najveći kruzer na svetu ispoloviće iz Majamija 2024. godine
CALLE OCHO MUSIC FESTIVAL

Najbolji trgovački centri u Majamiju nude široke mogucnosti za kupovinu (od vrhunskih butika do outlet prodavnica) pored toga i mesta za šetnju i opustanje, kao i raznovrsne restorane. Ovi centri su uvek privlačni za oči potrošača, kako zbog dizajnerske estetike, tako i zbog toga što mnoga od tih mesta posećuje prekrasna, multikulturalna populacija u Majamiju.

Turisti su najčešće usredsređeni na mesta kao sto su Lincoln Road Mall i Bayside Marketplace. Ova dva trgovačka centra nude jedinstvene prodavnice, obilje ideja za poklone, i mnogo besplatnih sadržaja uživo. Osim toga, oba se nalaze u glavnim turističkim centrima (South Beach i Downtown Miami), tako da su lako dostupni putem javnog prevoza ili jednostavno šetnjom do njih iz vašeg stana.

Oni koji Majami zovu svojim domom odlučiće se za mnoge od drugih trgovackih centara koje ovde pominjemo, kao sto su The Falls i Dadeland Mall, kao i luksuznija mesta kao sto su Aventura i Bal Harbour Mall, gde su cene manje važne.

Naravno, imamo mesta koja posećuju svi, i lokalci i turisti, kao što je uvek zauzeti Dolphin Mall, koji je poznat ne samo po svojim popustima i outlet prodavnicama, već i po raznovrsnim mogućnostima zabave.

U daljem tekstu predstavicemo vam TOP 5 destinacija za kupovinu u Majamiju po našem izboru.

bal harbour miami glasnik

BAL HARBOUR SHOPS

Ova top shopping destinacija poznata je širom Floride po svom kvalitetu, raznovrsnosti i pre svega po svom grandioznom stilu. Veliki broj ekskluzivnih butika kao sto su Neiman Marcus i Saks Fifth Avenue do nekih od najboljih dizajnerskih imena, uključujući Versace, Fendi, Gucci, Chanel, Dior, Hermes i Prada. Ukoliko tražite visokokvalitetne poklone za vaše drage oni su dostupni u ekskluzivnim prodavnicama kao sto su Tiffany & Co., Cartier, De Beers, Harry Winston i Bulgari.

lincoln road miami glasnik

LINCOLN ROAD MALL

U ovom vrhunskom, modernom otvorenom tržnom centru koji se prostire između ulica Collins Avenue i Alton road naći ćete neke od najekskluzivnijih prodavnica South Beach-a, ukljucujuci Anthropologie, H & M, J.Crew, Alchemist, Diesel, Armani. Mnoge od najboljih umetničkih galerija i specijalizovanih prodavnica nalaze se upravo ovde. Lincoln Road Mall nudi sjajan izbora restorana uz veliki broj mesta za noćni zivot na samo par minuta hoda.

AVENTURA

Pravi raj za kupce sa više od 300 luksuznih prodavnica, preko 50 internacionalnih restorana, i neverovatnim, interaktivnim igralistem nazvanim Rainbow Valley. Aventura Mall je jedna od jedinstvenih destinacija za kupovinu u North Dade-u. Dizajn ovog trgovackog dragulja odlikuje se finim italijanskim podom od porcelana, staklenim i bronzanim skulpturama . Prodavnice ukljucuju mnoge ekskluzivne radnje kao sto su Nordstrom, Bloomingdale, Macy’s. Takođe ćete uživati u kupovini u manjim ali luksuznim prodavnicama, ukljucujuci Hugo Boss, Calvin Klein, Ferrari i Chico’s.

DOLPHIN MALL

Popularni Dolphin Mall jedan je od najnovijih i najmodernijih trgovačkih centara u ovoj oblasti. Dolphin Mall nudi širok spektar specijalnih popusta i outlet prodavnica. Medju mnogobrojnim sadržajima izdvajamo veliki izbor restorana brze hrane, Busterov sportski bar i igralista, kuglanu, zatvoreno igraliste za decu kao i zivi muzički program svakog petka.

DADELAND MALL

Verovatno najbolja kupovina u zatvorenom moze se naći u Dadeland Mall-u. Tržni centar se nalazi u predgrađu Kendall i nakon proširenja u 2013. godini, sada ne samo da se može pohvaliti najvećom Macy’s radnjom na Floridi već i sa gotovo 200 vrhunskih trgovina. Tokom posete ovom molu možete uzivati u velikom broju restorana, ekskluzivnih salona automobila (TESLA) i za to će vam verovatno biti potreban čitav dan!

COMMENTS

WORDPRESS: 0