Top 52 nezaboravne destinacije: Njujork Tajms uvrstio ovo mesto sa Floride na listu

Top 52 nezaboravne destinacije: Njujork Tajms uvrstio ovo mesto sa Floride na listu

Kompanija Alto zapošljava 200 vozača iz Majamija
Danas je jedan od najvećih srpskih praznika – Vidovdan
Milioni Amerikanaca ostaće bez naknade za nezaposlene ovog vikenda

Ako tražite nezaboravnu destinaciju za sledeće putovanje, ne tražite dalje od Flamingo Lodge u Everglejdsu na Floridi. New York Times nedavno je uvrstio ovo mesto na svoju listu top 52 destinacije koje treba posetiti u 2024. godini.

Ovogodišnjim uvrštavanjem na listu, renovirani lodge u nacionalnom parku pridružio se poznatim gradovima poput Pariza, Mauia, Grenade, Brazila i Beča, kao i drugim destinacijama poput Nacionalnog parka Tsavo u Keniji i Jukatan poluostrva u Meksiku.

U opisu Times-a uključenom u putnu listu, spisateljica Patricia Mazzei nazvala je obnovljeni lodge u Flamingo zalivu – uništen od strane dva uragana 2005. godine – dobrodošlim mestom za posetioce koji ne žele da kampuju.

“Veličina Floridskih Everglejdsa možda se najbolje oseti noću, kada je nebo iznad nacionalnog parka ispunjeno zvezdama. Za one koji ne žele da izlaze napolje ili kampuju pod otvorenim nebom, bilo je nemoguće pronaći smeštaj sa klima uređajem. To se promenilo u novembru sa ponovnim otvaranjem Flamingo Lodge-a.”

patch.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0