Trader Joe’s otvara novu prodavnicu u Midtownu 1. jula

Trader Joe’s otvara novu prodavnicu u Midtownu 1. jula

Istraživanje: Najskuplji gradovi za život u Americi u poslednjih 5 godina
Tinejdžeri iz Majamija sada mogu naručivati vožnje i hranu putem Ubera
Rekordne cene nekretnina u Majamiju uprkos padu prodaje i visokim kamatama

Prema saopštenju za javnost, Trader Joe’s će biti otvoren u petak 1.jula u 08h. Prodavnica će biti otvorena svakog dana od 08h do 21h. Biće obezbeđen i parking (u priloženoj parking garaži u zadnjem delu zgrade) na 90 minuta

A peek inside the soon-to-open Trader Joe's in Midtown Miami.

Napetost raste u centru Majamija dok se kupci pripremaju za dolazak Trader Joe’s prodavnica! Kada se otvori u Gio Midtown zgradi u 3191 NE First Ave., prodavnica će biti najbliži Trader Joe’s za stanovnike centra Majamija, Edgewater, MiMo, Midtown, Wynwood i Allapattah oblasti.

Lanac prehrambenih proizovda sa sedištem u Kaliforniji sa ostrvskom temom ima postojeće lokacije u Pinecrest-u, Miami Beach-u i Coral Gables-u, kao i nekoliko lokacija u Broward County-ju.

Web stranica Trader Joe’s-a potvrđuje da će se prodavnica uskoro otvoriti, ali ne daje dodatne informacije još uvek. Međutim, poseta lokaciji je otkrila nekoliko detalja.

Većina polica je popunjena. Samo stalak za biljke i cveće, koji se nalazi odmah blizu ulaza, trenutno nema proizvoda. prodavnica izgleda kao da bi mogla da se otvori svakog momenta.

Evo šta smo otkrili nakon malo istraživanja.

Lokalna umetnost

Svaki Trader Joe’s je ukrašen muralima koji prikazuju komšiluk u kojem živi. Wynwood je živopisni sused centra Majamija, a radnja je ukrašena muralima umetnika David Le Batard-a, poznatog kao Lebo. Na ulazu, šareni Lebo znak pozdravlja kupce. Umetnost se nastavlja uz stepenice sve do drugog sprata, gde vas pozdravlja Lebo džinovski mural.

Moderan dizajn

Dizajn prodavnice ima jasan industrijski osećaj, sa otvorenim kanalima i crnim metalnim ukrasima – odstupanje od Trader Joe’s-ovog zaštitnog – Tiki koliba – i bambusa.

Parking

Majami ostaje zagonetka za sve vozače: nikuda ne možete stići bez svog automobila – a čini se da nikada ne možete da nađete mesto da ga parkirate. Trader Joe’s u centru grada obezbeđuje parking za kupce, u prilagođenoj Gio garaži.

Prodavnica vina

Drugi sprat Trader Joe’s-a će imati namensku prodavnicu vina. Pre nego što se počnete rugati ovoj ideji, njihova prodavnica vina na njujorškom Union Square-u ima ocenu četiri i po zvezdice na Yelp-u, a izbirljivi Njujorčani su dali sjajne kritike za njen izbor i stručno osoblje.

Duhovito iskustvo kupovine?

Takođe se čini da će lokacija u centru Majamija imati prvu prodavnicu pića u Trader Joe’s-u lociranom na Floridi (na Lebo muralu dobrodošlice piše „liquors“, nagoveštavajući mogućnost). Mnoge lokacije Trader Joe’s-a u drugim državama takođe nude asortiman pića. Čini se da Florida nije navedena na ovom spisku Aisle of Shame država (država na ’stubu srama’) koje dozvoljavaju Trader Joe’s-u da prodaje žestoka pića, ali izgledi trenutno sugerišu suprotno.

Da li vam je potreban posao?

Trader Joe’s zapošljava! Prema natpisu na vratima, zaposleni zarađuju 15 do 18 dolara na sat i dobijaju popuste do 20%. Prodavnica nudi pogodnosti i mogućnosti promocije. Prema njihovoj web stranici, više od 75% ’drugara’ (menadžera) Trader Joe’s-a je unapređeno sa pozicije osoblja.

Možete aplicirati klikom OVDE. Takođe, web stranicu Trader Joe’s-a možete videti klikom OVDE.

 

Izvor: Miaminewtimes.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0