Tri picerije iz Majamija su na listi 50 najboljih pica u SAD za 2023.

Tri picerije iz Majamija su na listi 50 najboljih pica u SAD za 2023.

Polovina odraslih Amerikanaca primila je najmanje jednu dozu vakcine protiv COVID-19
10 gradova u kojima je renta jeftinija od kupovine nekretnine
Kako dobiti državljanstvo SAD? Put do američkog pasoša u 10 koraka

Njujork se sada može zvanično nazvati pica prestonicom Amerike, sa 10 lokacija koje su se našle na listi 50 najboljih pica u SAD za 2023. godinu. Na vrhu liste je Una Pizza Napoletana u Njujorku.

Godišnji vodič 50 najboljih pica u SAD objavio je svoju rang-listu najboljih pica restorana u Severnoj Americi tokom svečane ceremonije održane 27. juna u Njujorškom Čelsi marketu. Nakon Njujorka, Majami, Portland i San Francisko su se izjednačili na drugom mestu sa po tri restorana na listi.

Kako se kotiraju najbolji izbori za picu u Majamiju?

‘O Munaciello u istorijskom MiMo distriktu bio je jedini restoran u Majamiju koji se našao među deset najboljih, zauzevši 7. mesto na listi. Ovaj restoran služi autentične napolitanske pice, koje se sveže pripremaju po narudžbini i peku hrskavo u velikoj ciglanoj peći otvorene kuhinje.

Neposredno van deset najboljih, restoran La Leggenda Pizzeria na Miami Beach-u zauzela je 11. mesto. Iako sedmo i jedanaesto mesto nije za potcenjivanje, oba ova restorana su se malo spustila na listi u poređenju sa 2022. godinom, kada je ‘O Munaciello bio na 5. mestu, a La Leggenda je bila na 8. mestu.

Po prvi put na listi, na 40. mestu, nalazi se PizzElla, restoran pica u neapolitanskom stilu koji se nalazi u Time Out Marketu u Majamiju. Iako će market trajno zatvoriti svoja vrata 30. juna, Galper nam kaže: “Plan ostaje isti: Sjajna pica uz sjajnu uslugu.” Pratite PizzEllu na Instagramu za najnovije informacije.

Time Out

COMMENTS

WORDPRESS: 0