U Compass Areni uspešno održan prvi Balkan Business Conference!

U Compass Areni uspešno održan prvi Balkan Business Conference!

Električni skuteri bi se mogli brzo vratiti na ulice Majamija, ali sa novim pravilima i ograničenjima
Glavne greške tokom intervjua za Zelenu Kartu – Evo šta sve treba da znate
Rekordan rast vrednosti nekretnina u okrugu Miami-Dade u 2023. godini

Balkanska dijaspora je sa nestrpljenjem iščekivala 29. april 2022. godine. Ovaj datum biće upamćen kao veliki momenat za sve uspešne poslovne ljude sa Balkana koji žive i stvaraju u Sjedinjenim Američkim Državama. U prijatnoj atmosferi Compass Arene u Čikagu održan je Prvi Balkan Business Conference koji je okupio najpoznatija imena iz sveta biznisa poreklom sa Balkana.

BALKAN BUSINESS CONFERENCE je prva Business to Business konferencija u Americi organizovana za balkansku dijasporu. Ovaj događaj bio je sjajna prilika za povezivanje poslovnih i uspešnih preduzetnika poreklom sa Balkana.

Prvoj konferenciji prisustvovali su predstavnici više od pedeset najuspešnijih balkanskih kompanija u Americi. Eksperti iz delatnosti poput transporta, finansija, prava, osiguranja, marketinga, osiguranja imali su priliku da razmene iskustva i kontakte koji će biti od velike važnosti za dalji napredak njihovih biznisa. Konferenciji su prisustvovali i predstavnici Konzulata Republike Srbije u Čikagu, kao i direktori Telekom Srbije, koji su u Čikago doputovali samo zbog konferencije. Goste konferencije je dočekao i pozdravio gospodin Roj Dobrašinović, vlasnik Compass Holdinga, i jedan od najuspešnijih privrednika našeg porekla u Sjedinjenim Državama.

Organizatori konferencije izuzetno su zadovoljni prvim događajem i najavljuje još jedno poslovno druženje za balkanske privrednike do kraja godine. Organizatori prvog Balkan Business Conference-a su Compass Arena, Blaze Luxury Homes ,Advokatska kancelarija Fornaro Law ,WESTPAC WEALTH PARTNERS  i marketing agencija VICESEO.

Pogledajte slike sa prve konferencije balkanskih kompanija u Americi.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0