U Compass Areni uspešno održan prvi Balkan Business Conference!

U Compass Areni uspešno održan prvi Balkan Business Conference!

Naples, Florida – 5 zanimljivih činjenica
Vakcina za Covid19 možda već na jesen. SAD ulaže 500 miliona dolara!
Koronavirus – 4950 obolelih na Floridi, u okrugu Miami Dade čak 1472!

Balkanska dijaspora je sa nestrpljenjem iščekivala 29. april 2022. godine. Ovaj datum biće upamćen kao veliki momenat za sve uspešne poslovne ljude sa Balkana koji žive i stvaraju u Sjedinjenim Američkim Državama. U prijatnoj atmosferi Compass Arene u Čikagu održan je Prvi Balkan Business Conference koji je okupio najpoznatija imena iz sveta biznisa poreklom sa Balkana.

BALKAN BUSINESS CONFERENCE je prva Business to Business konferencija u Americi organizovana za balkansku dijasporu. Ovaj događaj bio je sjajna prilika za povezivanje poslovnih i uspešnih preduzetnika poreklom sa Balkana.

Prvoj konferenciji prisustvovali su predstavnici više od pedeset najuspešnijih balkanskih kompanija u Americi. Eksperti iz delatnosti poput transporta, finansija, prava, osiguranja, marketinga, osiguranja imali su priliku da razmene iskustva i kontakte koji će biti od velike važnosti za dalji napredak njihovih biznisa. Konferenciji su prisustvovali i predstavnici Konzulata Republike Srbije u Čikagu, kao i direktori Telekom Srbije, koji su u Čikago doputovali samo zbog konferencije. Goste konferencije je dočekao i pozdravio gospodin Roj Dobrašinović, vlasnik Compass Holdinga, i jedan od najuspešnijih privrednika našeg porekla u Sjedinjenim Državama.

Organizatori konferencije izuzetno su zadovoljni prvim događajem i najavljuje još jedno poslovno druženje za balkanske privrednike do kraja godine. Organizatori prvog Balkan Business Conference-a su Compass Arena, Blaze Luxury Homes ,Advokatska kancelarija Fornaro Law ,WESTPAC WEALTH PARTNERS  i marketing agencija VICESEO.

Pogledajte slike sa prve konferencije balkanskih kompanija u Americi.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0