U Majami stiže vrhunski sportista: Rezervisao stan vredan preko 3 miliona dolara

U Majami stiže vrhunski sportista: Rezervisao stan vredan preko 3 miliona dolara

Velika nestašica goriva na južnoj Floridi
Dozvola za rad u Americi. Evo koliko dugo važi i šta vam je sve potrebno da je dobijete ili obnovite
Kompletno imunizovano više od polovine odraslih građana Amerike

Vozač Formule 1 Šarl Leklerk zauzeo je treće mesto na trci za Veliku nagradu Majamija u nedelju. Van staze, ovaj stanovnik Monaka pravi nove poteze kada je u pitanju kupovina nekretnina u Majamiju.

Leklerk je rezervisao još uvek neizgrađeni stan unutar onoga što će biti prva nezavisna kolekcija luksuznih stambenih kondominijuma hotela EDITION. Tačna cena budućeg doma poznatog vozača je nepoznata, ali cene jedinica počinju od 2 miliona dolara, dok “Signature Residences” slični onom koji je izabrao Leklerk koštaju minimalno 3,1 milion dolara.

Projektovana od strane arhitekte Bernarda Fort-Brescie, zgrada će biti poznata kao EDITION Residences, Miami Edgewater. Gradnja tornja od 55 spratova trebalo bi da počne kasnije ove godine, a završen proizvod trebao bi da otvori svoja vrata nakon procenjenih 3 godine. Kada bude završena,imaće 185 stanova (svaki sa prostranim pogledom na vodu), 4500 kvadratnih metara unutrašnjih i spoljašnjih sadržaja, i deo obale Biskajskog zaliva.

Renderi unutrašnjosti strukture, dizajnirani od strane Alessandra Mungea iz Studio Munge, prikazuju moderne, ali tople prostore sa staklenim zidovima od poda do plafona. Stanovi će uključivati dve spavaće sobe, dva kupatila i kancelariju; ili tri spavaće sobe i tri kupatila.

ca.news.yahoo.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0