Ukupno 8 novih kruzera uskoro će kretati iz luke PortMiami

Ukupno 8 novih kruzera uskoro će kretati iz luke PortMiami

Velika nestašica goriva na južnoj Floridi
Iznajmljivanje stanova u Majamiju jeftinije za 9.1% u odnosu na prošlu godinu
Cene kuća u avgustu porasle skoro rekordnom brzinom širom Sjedinjenih Država

Nakon što su gotovo potpuno obustavljeni 2020. godine zbog pandemije COVID-19, kruzeri su prošle godine povratili veći deo polazaka. Ove godine se očekuje da će tržište dostići prihod od 12,5 milijardi dolara.

PortMiami donosi uzbudljive vesti – osam novih kruzera zaploviće iz Majamija ovog meseca.

  1. Oceania Vista – Izgrađen ove godine, sa kapacitetom za 1.200 gostiju ovaj brod je spreman da vas odvede na sledeće odredište.
  2. Carnival Cruise Line’s Carnival Venezia – Carnival naziva ovakav tip krstarenja “Zabava italijanskog stila”. Polasci su ovog meseca.
  3. Scenic Eclipse II – Brod za 228 gostiju nudi ekskluzivno krstarenje ka udaljenim i polarnim regionima.
  4. Crystal Cruises’ Crystal Serenity – Počevši u novembru, možete se ukrcati na Crystal Cruises’ Serenity i uživati u putovanju do karipskih ostrva ili mnogih drugih destinacija iz Majamija. Renoviran je ove godine i sa kapacitetom od 740 gostiju.
  5. MSC Cruises’ Explora 1 – Isplovljava iz PortMiamija u novembru i nudi mogućnost da uživate u putovanju do Kariba, kao i luksuznim restoranima i zabavi.
  6. Norwegian Cruise Line’s Norwegian VIVA – Sagrađen ove godine, sa kapacitetom od 3.099 gostiju, Norweigian VIVA takođe isplovljava iz Port Miamija u novembru. Ukoliko ste u potrazi za uzbuđenjem ovaj brod nudi neke od najbržih tobogana na otvorenom moru kao i trkačku stazu.
  7. Regent’s Seven Seas Grandeur – U decembru 2023. godine, potpuno novi luksuzni Regent’s Seven Seas Grandeur će početi plovidbu iz PortMiamija.
  8. Royal Caribbean’s Icon of the Seas – Otvorite novu godinu putovanjem na Icon of the Seas. Ovaj brod je proglašen najvećim kruzerom na svetu i ima najveći vodeni park na moru sa šest rekordnih tobogana.

nbcmiami.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0