Umetnički Susret u Crkvi Svetog Simeona Mirotočivog

Umetnički Susret u Crkvi Svetog Simeona Mirotočivog

Prvi snežni park na Floridi otvara se ove jeseni!
Barcelona Gipsy balKan Orchestra in Miami
Miami Maraton – Evo koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj ove nedelje

U nedelju, 3. decembra, u sali Crkve Svetog Simeona Mirotočivog u Majamiju održam je značajan umetnički susret koji je privukao veliki broj posetilaca. Ova kulturna manifestacija okupila je istaknute umetnike iz različitih delova sveta.

Goran Šaula, poznati slikar iz Filadelfije, oduševio je publiku svojom izložbom slika pod nazivom “Boje i ja”. Njegova dela izazvala su posebnu pažnju i divljenje prisutnih.

Iz Beograda je došao pisac Miodrag Jakšić, koji je predstavio svoju najnoviju knjigu “Drži se sunca”. Jakšićeva knjiga, privukla je znatiželju i izazvala diskusije među ljubiteljima književnosti.

Takođe, veliku pažnju privukao je i Nenad Simić iz Majamija. Kao autor, on je predstavio svoje knjige i pesme koje odražavaju njegov jedinstveni književni izraz i poglede na svet.

Ovaj umetnički susret bio je prilika da se spoje različite kulture i umetnički izrazi. Posetioci su imali jedinstvenu priliku da uživaju u bogatstvu umetnosti i kulture, te da se upoznaju sa delima umetnika koji dolaze iz različitih krajeva sveta.

Dogadjaj u Crkvi Svetog Simeona Mirotočivog bio je ne samo izložba i predstavljanje knjiga, već i mesto susreta ljubitelja umetnosti, razmene ideja i stvaranja novih kulturnih veza.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0