US News & World Report 2022 – Najbolja mesta za život u Americi

US News & World Report 2022 – Najbolja mesta za život u Americi

Bajdenova administracija predlaže ograničavanje javnih beneficija za aplikante za zelenu kartu
Zašto se sve više Amerikanaca seli na Floridu?
2 plaže na Floridi među 10 najboljih u Americi

Objavljen je dugo očekivani godišnji US News & World Report izveštaj o najboljim mestima za život u Americi za 2022. godinu.

Nakon što je svake godine bila dominantna sila na listi najboljih mesta za život Florida je drastično pala na ovogodišnjoj listi.

Ovo su 10 najboljih gradova za život u Americi za ovu godinu

1. Huntsville, AL

2. Colorado Springs, CO

3. Green Bay, WI

4. Boulder, CO

5. San Jose, CA

6. Raleigh & Durham, NC

7. Fayetteville, AR

8. Portland, ME

9. Sarasota, FL

10. San Francisco, CA

Svi gradovi sa Floride palu su na listi osim od Dejtona Biča koji se pomerio sa 69. na 68. mesto. Samo sedam gradova sa Floride nalazi se među 75 najboljih, što je manje u odnosu na prošlogodišnjih 11.

Najbolji gradovi za život na Floridi po ovom istraživanju su: Sarasota (9.); Naples (12.); Melburn (20.), Džeksonvil (24.), Tampa (39.), Pensakola (44.), Dejtona Bič (68.), Port Sent Lusi (78.), Okala (91.), Fort Majers (100.); Talahasi (110.), Lejklend (113.), Orlando (118.) i Majami (137.).

Prema saopštenju, US News je odredio najbolja mesta za život u periodu 2022-2023 na osnovu metodologije koja je uzimala u obzir tržište rada, vrednost, kvalitet života, poželjnost i rejting neto migracije. Oni su delimično utvrđeni korišćenjem javnog istraživanja hiljada pojedinaca širom SAD kako bi saznali koje kvalitete smatraju važnim u mestu za život. Metodologija takođe uzima u obzir podatke Biroa za popis stanovništva SAD-a, FBI-a, Sharecare-a, Biroa za statistiku rada i rangiranja najboljih srednjih škola i najboljih bolnica u vestima SAD.

Real Estate News

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0