USCIS najavio ponovno otvaranje svojih kancelarija počevši od 4. juna

USCIS najavio ponovno otvaranje svojih kancelarija počevši od 4. juna

Demokrate napreduju sa ambicioznim planom da legalizuju oko 8 miliona imigranata koji žive u Americi
Amerika od danas otvorena za strane putnike koji su u potpunosti vakcinisani protiv koronavirusa
5 razloga zbog kojih IRS može pokrenuti poresku reviziju vašeg povraćaja poreza

Službe za državljanstvo i imigraciju SAD najavile su da će pojedine kancelarije ponovo biti otvorene za rad sa strankama počevši od 4. juna ili nakon toga. USCIS je 18. marta privremeno obustavio rutinske lične usluge u svojim terenskim kancelarijama, kancelarijama za azil i centrima za podršku aplikacijama (ASC). ) zbog usporavanje širenja koronavirusa (COVID-19). USCIS prati smernice Centra za kontrolu i prevenciju bolesti kako bi zaštitio našu radnu snagu i javnost. Za najnovije informacije o statusu pojedinih kancelarija, pogledajte našu stranicu o zatvaranju kancelarija.

Dok su određene kancelarije privremeno zatvorene, USCIS nastavlja da pruža ograničene hitne lične usluge.

Kako rad imigracionih službi bude nastavio sa radom, kancelarije će smanjiti broj sastanaka i intervjua kako bi se osiguralo socijalno distanciranje, omogućilo vreme za čišćenje i smanjila zauzetost čekaonica. Obaveštenja o terminima će sadržati informacije o bezbednosnim merama predostrožnosti koje posetioci objekata USCIS-a moraju da poštuju.

Ako se osećate bolesno, nemojte ići na zakazani pregled. Pratite uputstva na obaveštenju o terminu da biste ponovo zakazali termin kada ste zdravi. Ne postoji kazna za pomeranje termina ako ste bolesni.

Više informacija na sajtu USCIS-a.

COMMENTS

WORDPRESS: 0