USCIS predstavio online obrazac za zakazivanje termina za imigracione usluge

USCIS predstavio online obrazac za zakazivanje termina za imigracione usluge

Federalni apelacioni sud vratio na snagu Bajdenovu uredbu o obaveznoj vakcinaciji
Gradonačelnici Njujorka i Majamija žele da uvedu Bitcoin kao regularno sredstvo plaćanja
Mrmot Fil video svoju senku – prognozira još 6 nedelja zime

Služba za državljanstvo i imigraciju Sjedinjenih Američkih Država (USCIS) predstavila je novi online obrazac za pojedince, advokate i ovlašćene predstavnike koji žele da zakažu lični sastanak u lokalnoj kancelariji za imigraciju, a sve to bez potrebe da pozivaju USCIS Kontakt centar.

Ovaj online obrazac za zahtev za lični sastanak omogućava pojedincima i pravnim zastupnicima da zatraže lični sastanak isključivo u kancelariji za imigraciju. Ovaj zahtev se odnosi na specifične slučajeve kao što su ADIT pečati, hitni prelazni dokumenti, dodeljivanje imigracionog sudije, i druge slične situacije. Važno je napomenuti da ovaj obrazac nije alatka za samostalno zakazivanje sastanaka, te pojedinci ne mogu sami da zakazuju svoje termine sa USCIS-om.

Služba za kontaktiranje USCIS-a će pregledati podnete zahteve i proveriti dostupnost ličnih sastanaka u određenoj kancelariji. Iako pojedinci mogu zatražiti određeni datum i vreme za sastanak, USCIS ne može garantovati da će baš taj traženi termin biti zakazan. USCIS će potvrditi i zakazati sastanak u skladu sa dostupnim datumom i vremenom.

Očekuje se da će ovaj online obrazac za zahtev za lični sastanak unaprediti korisničko iskustvo putem prikupljanja potrebnih informacija unapred i potencijalnim zakazivanjem traženog termina bez daljeg angažovanja sa USCIS Kontakt centrom. U zavisnosti od razloga i hitnosti sastanka, Kontakt centar može stupiti u kontakt sa pojedincem putem telefona ili e-pošte, koristeći referentni broj koji im je dodeljen pri podnošenju zahteva.

Ovaj korak USCIS-a ima za cilj da olakša i unapredi proces zakazivanja ličnih sastanaka, pružajući građanima i pravnim zastupnicima efikasniju i bržu uslugu.

USCIS

COMMENTS

WORDPRESS: 0