Uskoro svečano otvaranje renoviranog hotela Mondrian

Uskoro svečano otvaranje renoviranog hotela Mondrian

Najveći kruzer na svetu počeo da prihvata rane rezervacije
Najbolja mesta za proslavu 4. jula u Majamiju
2 plaže na Floridi među 10 najboljih u Americi

Jedan od najlepših hotela na Miami Beach-u koji je otvoren 2008.godine sada dobija novi izgled koji će koštati oko 20 miliona dolara i obuhvataće novi restoran sa barom, luksuzne spavaće sobe, mesta na kojima će gosti moći da se sastaju poštujući propisane mere socijalne distance, spa i velnes centar kao i klub sa ekskluzivnim članstvom.

Jedino što neće biti promenjeno jeste ispijanje koktela uz zalazak sunca. Renoviranje koje su vršili dizajneri iz Majamija, Petar Olek i Dani Kjubs iz OS Design Group, je zamišljeno tako da se o njemu i dalje priča. Novo predvorje je zablistalo sa novim mermernim podovima i koralnim stubovima. Bar i salon koji se nalaze odmah pored predvorja će biti mesto za pravljenje sjajnih koktela sa prelepim pogledom na zaliv. 220 spavaćih soba je obogaćeno prirodnim drvetom, tikovinom, bambusom kao i umetničkim delima od tropskih i ručno rađenih ukrasa u makram stilu.

Ponovno otvaranje Mondrian South Beach je zakazano za 16.novembar 2020.godine. hotel će početi sa primanjem rezervacija od 01.oktobra.

Izvor: Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0