Uspešno održana specijalna premijera filma “Munje opet” u bioskopu O Cinema

Uspešno održana specijalna premijera filma “Munje opet” u bioskopu O Cinema

TOP 10 najlepših nacionalnih parkova u Americi
Nostrifikacija stranih diploma u Americi. Evo osnovnih informacija koje treba da znate
Amerika zabranjuje WeChat i TikTok zbog nacionalne bezbednosti

U bioskopu O Cinema je uspešno organizovana specijalna premijera dugoočekivanog hit filma “Munje opet”. Ovaj kulturni događaj privukao je brojnu publiku, a dve projekcije u 19 i 21 čas bile su odlično popunjene. “Munje opet”, nastavak kultnog filma “Munje” koji je osvojio srca publike pre mnogo godina, pružio je gledaocima nezaboravan doživljaj. Ovaj dugoočekivani nastavak ponudio je novu avanturu, smešne trenutke i vrhunsku akciju, sve to uz omiljene likove iz prethodnog filma. Reakcije publike tokom projekcije bile su izuzetno pozitivne, a smeh i aplauzi nisu izostali.

“Munje opet”, nastavak kultnog filma “Munje” koji je osvojio srca publike pre mnogo godina, pružio je gledaocima nezaboravan doživljaj. Ovaj dugoočekivani nastavak ponudio je novu avanturu, smešne trenutke i vrhunsku akciju, sve to uz omiljene likove iz prethodnog filma. Reakcije publike tokom projekcije bile su izuzetno pozitivne, a smeh i aplauzi nisu izostali.
Posebna zahvalnost ide svima koji su prisustvovali premijeri i podržali ovaj kulturni događaj u našem gradu. Publika je, kao i uvek, pokazala svoju ljubav prema filmu i podršku lokalnoj kulturnoj sceni. Miami Glasnik će nastaviti da prati kulturna dešavanja u gradu i pruža najnovije vesti iz sveta filma, umetnosti i zabave. Budite uz nas i otkrijte šta vam sve pripremamo u narednom periodu.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0