Vatrometi 4. Jula u Južnoj Floridi! Evo nekoliko najboljih lokacija za gledanje

Vatrometi 4. Jula u Južnoj Floridi! Evo nekoliko najboljih lokacija za gledanje

Moj Lekar US – Saveti lekara za balkansku dijasporu u Americi
USCIS se suočava sa velikim kašnjenjima. Ovi koraci vam mogu pomoći u ubrzavanju vašeg imigracionog procesa
Kako da otvorite kompaniju i pokrenete svoj biznis na Floridi

Evo gde možete uživati u vatrometu u okruzima Miami-Dade i Broward.

Hotel Biltmore: Besplatan događaj uključuje poseban koncert i spektakularan vatromet na terenima hotela Biltmore, na adresi 1200 Anastasia Ave. Događaj počinje u 17 časova sa predkoncertom Navy Band Southeast. Koncert Greater Miami Symphonic Band Ft. Navy Band Southeast počinje u 19 časova. U 21 čas vatromet će obasjati nebo.

Doral

Proslava Dana nezavisnosti: Na Trump National Doral će biti vatromet u 21 čas. Ovo je događaj sa ograničenim brojem karata i sve karte su rasprodate. Moći će se pratiti i putem stranica City of Doral na Facebooku i YouTube za one koji ne mogu prisustvovati uživo.

Postoji i poseban vatromet trajanja 10 minuta u blizini parka Doral Glades u 21.20. Pozvani ste da ovaj vatromet gledate iz udobnosti svog doma ako živite u ovom području.

Hialeah

Milander Park: U srcu Hialeaha grad će organizovati proslavu u Milander Parku od 16 do 22 sata. Uključuje uživu muziku, kamione sa hranom i laserski šou uz vatromet.

Homestead

Proslava 4. jula u automobilu u Homestead-Miami Speedway: Grad Homestead ponosno predstavlja “Race to the 4th”, godišnji događaj sa uživom muzikom, zabavom, ukusnom hranom, uzbudljivim vožnjama za decu i velikim vatrometom kao završnim spektaklom. Ova proslava odvija se od 18 do 22 sata na Homestead Miami Speedway, na adresi 1 Ralph Sanchez Speedway Blvd.

Miami

Parada 4. jula na Key Biscayne: Parada 4. jula na Key Biscayne će se održati u 11 sati. Parada ide od Harbor Drive do West Enid Drive duž Crandon Boulevard-a. Takođe će biti roštilj na Village Green i vatromet na plaži Atlantika u zalasku sunca.

Bayfront Park: Proslava 4. jula u Bayfront Parku se vraća ove godine sa zabavom za sve uzraste. Sadržaji uključuju nastupe žive muzike, takmičenje u jedenju hot-dogova. Spektakularni vatromet obasjaće nebo u 21 čas. Bayfront Park se nalazi na adresi 301 Biscayne Blvd.

Proslava i vatromet 4. jula u Tropical Parku: Dovedite porodicu i prijatelje na popodnevno i večernje slavlje 4. jula, sa vrhuncem u vatrometu.

Miami Beach

Fire on the Fourth – proslava u North Beach-u: Godišnji festival i vatromet povodom Dana nezavisnosti održaće se u Altos Del Mar Park-u (76th Street i Collins Avenue). Zabava počinje u 15 časova sa aktivnostima za celu porodicu. Živa muzika i kamioni sa hranom započiinju od 17 časova. Proslava će kulminirati vatrometom na plaži uz dronove u 21 čas. Posetiocima se preporučuje da ponesu svoje stolice za plažu i ćebad za piknik.

Miami Lakes

Proslava vatrometa 4. jula u Miami Lakes-u: Grad Miami Lakes će organizovati svoj događaj za 4. jul u Veterans Park-u (15151 NW 82nd Avenue). Ulaz i parking su besplatni. Ovaj zabavni događaj će uključivati živu zabavu, kamione sa hranom i spektakularan vatromet u 21 čas.

Miami Springs

Proslava 4. jula: Dan će uključivati paradu, zabavu na bazenu, izložbu klasičnih automobila i vatromet. Vatromet će biti prikazan u sumrak na Miami Springs Golf and Country Club-u, na adresi 650 Curtiss Parkway.

OKRUG BROWARD
Coral Springs

Mullins Park Vatromet: Pozvani su stanovnici da proslave Dan nezavisnosti uz grandiozni vatromet koji počinje u 20.45 u Mullins Park-u. Ulaz i parking su besplatni.

Davie

Proslava 4. jula za stanovnike Davie-a će se održati na Bamford Sports Complex-u. Kapije se otvaraju u 17 časova. Biće žive muzike od strane benda Shane Duncan, kao i vožnje, kamioni sa hranom i porodične aktivnosti. U 20.45 će biti prikazan dron šou, a u 21 čas vatromet. Za registraciju za događaj, stanovnici moraju pozvati 954-327-3941 i dobiti jedinstveno korisničko ime i lozinku.

Fort Lauderdale

Spektakl 4. jula u Fort Lauderdale-u: Proslavite rođendan Amerike na besplatnom spektaklu 4. jula u gradu Fort Lauderdale-u, uz nastup En Vogue. Patriotski spektakl na Las Olas Oceanside Park-u i na plaži Fort Lauderdale uključuje žive bendove, zonu za decu, plažne igre, takmičenja, porodične aktivnosti i zapanjujući vatromet. Dan zabave počinje u podne, a vatromet je zakazan za 20.45.

Hollywood

Star Spangled Spectacular: Zabava počinje na plaži Hollywood u 18 časova, sa vatrometom na moru u 21 čas. Piknikovanje je dozvoljeno na peskovitoj plaži na označenim mestima između Sherman i Custer ulica, kao i u Charnow Park-u na Garfield Street, Keating Park-u na Magnolia Terrace i Harry Berry Park-u na Azalea Terrace. Svi psi, osim službenih pasa, zabranjeni su na šetalištu. Psi su dobrodošli između spasilaca na Pershing i Custer ulicama.

Zbog očekivanog gustog saobraćaja, neće biti javnog servisa za prevoz i pristup ostrvu će biti ograničen. Policija će nadgledati parking i kapacitet plaže. Kada se dostigne kapacitet, vozači će biti usmereni da pronađu alternativu.

Miramar

Koncert i vatromet povodom Dana nezavisnosti u Miramar-u: Uživajte u muzici, kamionima sa hranom, štandovima sa hranom i novitetima, i zoni za decu dok čekate spektakularni vatromet. Kapije u Miramar Regional Park-u se otvaraju u 16.30, a vatromet počinje u 20.30. Parking je 10 dolara.

Plantation

Proslava Dana nezavisnosti 2023: Večernja zabava počinje u 19 časova sa besplatnim koncertom na severnom kraju Central Park-a. Ponesite piknik večeru, stolice za sedenje ili ćebad. Hrana će biti dostupna za kupovinu. Vatromet je u 21 čas.

Pembroke Pines

Proslava Dana nezavisnosti: Pembroke Pines proslavlja 4. jul sa vožnjama, živom muzikom, kamionima sa hranom, takmičenjem u jedenju pita i spektakularnim vatrometom u Pines Recreation Center-u, na adresi 7400 Pines Blvd. Kapije se otvaraju u 18.00, a vatromet je u 21 čas.

Pompano Beach

Vatromet u Pompano Beach-u: Proslava 4. jula u Pompano Beach-u se održava na Fisher Family Pier-u (222 N Pompano Beach Boulevard). DJ Mike Cooley će započeti događaj u 17 časova, a sledi živa muzika od strane Pan Paradise u 17:30, zatim FM Band Miami u 19 časova. Noć će završiti vatrometom oko 21 čas. Parking u garaži na molu će biti 20 dolara, samo gotovina.

Sunrise

Sunrise 4. jul: Večernje aktivnosti će se održati na Amerant Bank Arena, One Panther Parkway. Zabava počinje u 18 časova i uključuje dečiju zabavnu zonu i raznovrsne prodavce hrane i pića. Vatromet počinje u 21 čas. Parking je besplatan.

MONROE COUNTY
Key West

Rotary Club of Key West organizuje patriotsku zabavu sa vatrometom na Edward B. Knight Pier-u, na adresi 1801 White Street. “Počevši od 17 časova, posetioci mogu uživati u muzici i kupovini pića i hrane, uključujući hamburger i hot dog, pri čemu se prihodi koriste za stipendije Rotary Club-a. Vatromet počinje u 21 čas”, prema Florida Keys News.

Marathon

Vatrometi koje organizuju Grad Marathon i Rotary Club Marathon počinju oko 21 čas na Sombrero Beach-u. Brodovi su ohrabreni da posmatraju sa plaže. Ulaz je besplatan.

Islamorada

Upper Keys Rotary Club i Village of Islamorada zajedno organizuju proslavu Dana nezavisnosti od 18 do 22 sata u Founders Park-u. Biće dostupna hrana iz kamiona, soda, voda i pivo za kupovinu. Vatromet počinje nakon zalaska sunca. Ulaz je besplatan uz donaciju od 10 dolara za parking.

CBS NEWS

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0