Velika akcija – Dvostruko više zabave uz MTEL TV

Velika akcija – Dvostruko više zabave uz MTEL TV

Nikola Jović debitovao za Miami Heat u letnjoj ligi
25 činjenica o Danu zahvalnosti za koje verovatno niste znali
Majami peti grad u Americi po gužvama u saobraćaju u 2022. godini

Zahvaljujući MTEL TV usluzi, vaše omiljene TV kanale, emisije i serije možete da gledate gde god da se nalazite! Pravo je vreme da se pretplatite na najbolju TV uslugu jer je u toku sjajna akcija!

 

mtel global miami glasnik

 

Duplo više zabave: Plati 2, gledaj 4!

Iskoristite sjajnu priliku koja vam se pruža! Kupite pretplatu za 2 meseca, a dobićete još 2 MESECA GRATIS! Da, dobro ste pročitali, četiri meseca neometane zabave po ceni od samo dva! Ponuda traje do kraja septembra, stoga ne propustite priliku da sebi obezbedite neprekidnu zabavu u naredna četiri meseca.

mtel global domaci kanali telekom srbija miami glasnik

Svi kanali sa Balkana na jednom mestu

Želite li da gledate najtraženije kanale sa Balkana na jednom mestu? MTEL TV vam pruža upravo tu mogućnost! Nema potrebe za pretplatom na više različitih servisa, jer MTEL TV nudi preko 270 kanala sa Balkana, vaše omiljene radio stanice, vrhunske domaće serije, i kultne filmove jugoslovenske kinematografije. Sve je tu, čekajući samo na vas!

Vaša omiljena TV zabava uvek na dohvat ruke

Želite da pratite domaće serije i filmove? Može.

Navijate za domaći sport i večiti derbi? Može.

Zainteresovani za emisije na najboljim TV kanalima? Može.

Šta god da poželite da odgledate, sve to možete dobiti kupovinom samo jednog MTEL TV paketa. MTEL TV raznovrsna ponuda obuhvata sve što vaše srce poželi!

Video klub sa hit serijama i kultnim filmovima

MTEL vam nudi i ekskluzivan Video klub sa najnovijim hit serijama i kultnim filmovima. Prepustite se uzbudljivim avanturama uz serije poput “Ubice mog oca 6,” “Pad,” “Šetnja sa lavom,” “Azbuka našeg života,” “Tajne vinove loze,” i mnoge druge. U ponudi je i preko 200 kultnih filmova iz jugoslovenske kinematografije koji će vas vratiti u neka druga vremena.

 

Korisnička podrška uvek na raspolaganju

Možete se osloniti na MTEL Korisničku podršku koja je dostupna 24/7, 365 dana u godini. Bez obzira na vaša pitanja ili zahteve, MTEL TV agenti će vam rado pomoći putem online chata na sajtu, putem email-a support@mtel.global ili telefonskim putem na brojevima koje možete pronaći na MTEL sajtu u delu “Kontakt.” Vaše zadovoljstvo je MTEL misija!

Legalna i kvalitetna usluga – Vaš pravi izbor

Ako želite legalnu i kvalitetnu TV uslugu sa sadržajem koji se redovno ažurira, MTEL TV je vaš pravi izbor. Budite sigurni da MTEL Global poseduje ugovore sa svim TV kućama za emitovanje TV sadržaja, čime vam pruža potpuno legalnu i sigurnu zabavu za vas i vašu porodicu.

Ne čekajte više! Posetite MTEL sajt www.mtel.global i otkrijte svet neograničene TV zabave. Iskoristite specijalnu ponudu “Plati 2, Gledaj 4” i uživajte u omiljenim kanalima. Spremite se za avanturu koja vas čeka uz MTEL TV – vaša zabava bez granica!

COMMENTS

WORDPRESS: 0