Vodič kroz dešavanja u Majamiju tokom juna

Vodič kroz dešavanja u Majamiju tokom juna

Allegiant Air uvodi novu uslugu na proleće: Direktni letovi od Ročestera do Orlanda
USCIS objavio nove obrasce za Immigrant Investor Program
Spajaju se Frontier i Spirit. Biće to peta najveća avio-kompanija u Americi

Jun je u toku, što može značiti samo jedno — vreme je za letnje aktivnosti! Od blistavih novih izložbi do super zabavnih žurki, skupili smo neke od najboljih aktivnosti za jun, kako bismo potpuno prihvatili sve što nam Majami nudi ovog meseca. Pogledajte ih:

  1. Zakoračite u cipele najboljeg fudbalera svih vremena na izložbi “The Messi Experience”

Ako još niste posetili ovaj  doživljaj posvećen legendi fudbala, Leu Mesiju, sada je prilika! Sa devet tematskih soba, 3D vizualima, projekcijama od 360 stepeni i još mnogo toga, budite deo istorije i svedočite magiji karijere ovog fudbalskog asa kao nikada do sada.

  1. Uživajte u koncertu pod zvezdanim nebom

Opustite se sa koktelom u ruci i neka vas očaravajući pogledi i živa muzika okruže na koncertima pod zvezdama u Majamiju. Ova večernja serija žive muzike u Elevaru Vinvudu će vas vratiti u prošlost uz niz koncerata u čast nekih od najvećih hitova proteklih decenija.

  1. Oslobodite svoju kreativnost na “sip and paint” iskustvu sa Neon Brush

Ovo jedinstveno slikarsko iskustvo koje inspiriše učesnike da puste svoju kreativnost, održava se u luminiscentnom, retro-futurističkom ambijentu u hotelu Novotel Miami Brickell. Idealan način da osvetlite svoj mesec!

  1. Pogledajte Miami LEGO® umetničku izložbu pre nego što nestane

Otkrijte više od 150 skulptura od LEGO® kockica renomiranog umetnika Natan Sawaije na izložbi “Art of the Brick”, napravljenih sa milion LEGO® delova. Nabavite ulaznice za Art of the Brick pre nego što izložba napusti grad 23. juna.

  1. Osigurajte svoje mesto za spektakularnu flamenko predstavu

Još jedno neverovatno iskustvo koje dolazi u grad na ograničeno vreme je “Authentic Flamenco”! Renomirani flamenko umetnik, Amador Rojas, predvodiće nezaboravnu predstavu u Majami Teatru Centar ovog jula. Bez obzira da li ste strastveni ljubitelj flamenka ili ga gledate prvi put, ne želite propustiti ovaj događaj.

  1. Pogledajte hiljadu suncokretom osenčenih kišobrana

CityPlace Doral je predstavio svoju najnoviju prolećnu instalaciju, koja uključuje 1.300 suncokretnih kišobrana! Tu je i tunel okružen suncokretima i ljuljaška koja je prelepo ukrašena bujnom zelenilom. Naučite sve o cvetnom dekoru koji je izložen do 30. juna.

Secret Miami 

COMMENTS

WORDPRESS: 0