Vozači kamiona u Americi

Vozači kamiona u Americi

Miami Glasnik vam u saradnji sa VICESEO marketing timom predstavlja prvi srpski Youtube kanal posvećen trucking industriji u Americi. Veliki broj naših sunarodnika odlučuje se da vozi kamion pre svega zbog dobre zarade i mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa u relativno kratkom roku. Jedan od ključnih problema sa kojima se vlasnici kompanija suočavaju jeste nedostatak radne snage, odnosno kvalitetnih i iskusnih CDL vozača. Transportna industrija se izuzetno brzo menja i napreduje, tako da su internet marketing i društvene mreže najbolji način za rast transportnih kompanija i regrutovanje novih vozača.

Ovaj Youtube kanal namenjen je svim našim ljudima koji se nalaze u trucking industriji i žele da unaprede svoje poslovanje!

VICE SEO

Kompanija VICE SEO već dugi niz godina sarađuje sa trucking kompanijama u Americi i pomaže im da uvećaju broj kamiona u svojoj floti i da što lakše i jednostavnije dođu do kvalitetnih CDL vozača.

U vremenima kada se Amerika suočava sa najvećim nedostatkom profesionalnih vozača, pronalaženje, privlačenje i zadržavanje novih vozača važnije je nego ikad. Standardne tehnike zapošljavanja koje već dugo postoje, kao što e-mail kampanje i generički oglasi na platformama za zapošljavanje jednostavno više ne funckionišu. Društvene mreže postale su novo mesto za profesionalno umrežavanje.

VICE SEO tim će kreirati personalizovane oglase na društvenim mrežama koji će privući veliki broj kvalitetnih CDL vozača (leads), bilo da je vaš budžet $1000 mesečno ili $20.000. Pored reklamiranja putem društvenih mreža kompanija pruža usluge Web Design-a, Social Media Managment-a, kao i profesionalno slikanje i snimanje.

SAZNAJTE VIŠE

Epizoda 1. Kako da brzo i jednostavno pronađete CDL vozače u Americi

Epizoda 2. Kako da napravite kvalitetan website za vašu trucking kompaniju

Epizoda 3. Šta je Lead Generation i kako ga koristiti za pronalaženje CDL vozača u Americi

Epizoda 4. Kako kreirati facebook reklamu koja će privući veliki broj CDL vozača